- گروه: فرهنگی
- کد خبر: 72397
- بازدید: 377
- 1404/05/23 - 06:30:04
دخترم با ایمان و لبخند به شهادت رسید؛
روایت پدر از شهادت دختر ایران در اوین

در بخش اداری زندان اوین مشغول انجام وظایفش بود که یکی از موشکهای رژیم صهیونیستی به ساختمان اداری اصابت كرد و تمام همكاران مريم شهيد شدند و مريم مجروح از زير آوار بيرون کشیده شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مظاهر واحدپناه، پدر شهیده دوشيزه مریم واحدپناه است؛ دختری که در دفاع مقدس ۱۲ روزه ایران با رژیم صهیونیستی، در ساختمان اداری زندان اوین تهران در قسمت حسابداري مورد اصابت موشك قرار گرفت.
این پدر شهید در گفتگوی اختصاصی با «سبلان ما»، از دیدار روزهای آخر دخترش، نحوه شهادت و خلق و خوی کمنظیرش گفت.
از شهیده مریم واحدپناه و ویژگیهای اخلاقیاش برایمان بگویید.
مریم از همان کودکی آرام و مهربان بود. اهل کمک به همه، چه در خانه و چه در بیرون. همیشه با لبخند حرف میزد و حتی وقتی خسته بود، روحیهاش را از دست نمیداد. ایمانش مثالزدنی بود، هیچوقت از یاد خدا غافل نمیشد و عاشق خانواده بود.
آخرین دیدار شما با مریم چگونه گذشت؟
دیدارمان با مریم شب قبل از حمله تروريستي رژیم صهیونی به ایران بود، دور هم که بودیم مریم گفت، مادر جان امشب نمیدونم چی شد، ناخواسته غسل شهادت دادم؛ اين صحبت دخترم در حضور بنده، خواهرش و مادرش بود و در جواب او مادرش گفت، دخترم بر هر مسلماني واجب است غسل شهادت بکند، انشاءالله كه خيره...، البته برای رفتن به اداره آن شب با خواهرش گفتگو كرد كه خواهرش گفت، مریم نرو اداره، اما او مصرانه ميگفت بايد برم و حقوق كارمندها رو واریز کنم، اما زود ميام که پیکر نازنینش را به خانه آوردیم.
درباره روز شهادت او بیشتر توضیح دهید؟
روز حادثه، در بخش اداری زندان اوین مشغول انجام وظایفش بود که حمله موشکی رژیم صهیونیستی به تهران صورت گرفت؛ یکی از موشکها به ساختمان اداري اصابت كرد و تمام همكاران مريم شهيد شدند ولي مريم مجروح از زير آوار بيرون كشيده شد و چند روز بعد به دیدار رفقاي شهيدش پر كشيد، برایم تاملبرانگیز بود که مریم در آن شرایط تا آخرين لحظات پيگير حال دوستانش بود.
چه چیزی در مریم برای شما همیشه ماندگار است؟
ایمان و لبخندش، حتی در سختترین لحظات، با توکل به خدا و امید زندگی کرد؛ هیچوقت در برابر ظلم کوتاه نمیآمد و این روحیه را از کودکی داشت.
در شرایط کنونی پیامی به مردم و جوانان دارید؟
راه مریم ها هميشه نوراني است مردم ما وطنپرست هستند و امثال مريمها كه در راه خدمت به هم نوع خود به شهادت میرسند بيانگر اين موضوع است كه بجاي فرار، حاضر شد براي واریز حقوق همكارانش به اداره رجوع کند تا حقی از کسی ضایع نشود، ولي خودش ديگر برنگشت، مريمی كه پرستار مادر بیمارش بود، مردمی که از مادرش ايران متولد شده بود و در آغوش مادرش ايران شكل گرفت و براي كشورش ايران با شرافت جان داد. به همين دليل اسم مریم را (دختر ايران ) گذاشتند.
به گزارش «سبلان ما»، گفتگو با پدر شهیده مریم واحدپناه، یادآور این حقیقت است که شهادت، پایان زندگی نیست؛ آغاز راهی است که با ایمان، ایثار و عشق به خدا ادامه مییابد.
یاد و نام شهیده مریمها، چراغ راه نسل امروز و فرداست.
شهیده مریم واحدپناه کارمند اداری زندان اوین بود که در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کشورمان مجروح و شهادت رسید.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها