سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 72543
  • بازدید: 328
  • 1404/06/01 - 14:00:00

استاندار اردبیل:

امسال ۷۱۶ پروژه عمرانی در اردبیل بهره‌برداری می‌شود

امسال ۷۱۶ پروژه عمرانی در اردبیل بهره‌برداری می‌شود

استاندار اردبیل گفت: امسال ۷۱۶ پروژه عمرانی در اقصی‌نقاط استان با هزینه‌کرد ۸ هزار میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مسعود امامی‌یگانه ظهر امروز در جریان سفر یک‌روزه به شهرستان نمین در قالب برنامه آغاز هفته دولت ضمن گرامیداشت شهدای این هفته اظهار داشت: شعار امسال هفته دولت ۱۲ ماه تلاش و ۱۲ روز مقاومت است که این شعار با توجه به جنگ تحمیلی اخیر نام‌گذاری شده است.

افتتاح ۷۳ طرح بزرگ اقتصادی اردبیل

ی افزود: امسال ۷۱۶ پروژه عمرانی در اقصی‌نقاط استان با هزینه‌کرد ۸ هزار میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید؛ همچنین از ۹۷ طرح بزرگ اقتصادی که در قالب طرح کشاورزی، گردشگری و صنعتی است حدود ۷۳ طرح افتتاح شده و ۲۴ پروژه با سرمایه‌گذاری ۵۷ همت در وضعیت آغاز قرار دارند که این تلاش‌ها نشان از تلاش همگانی برای ارائه خدمات شایسته به مردم استان اردبیل دارد.

 استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: در راستای اصلاح محورهای مواصلاتی تمامی پروژه‌ها از شمال تا جنوب استان فعال هستند و قرار است ۲۴۰ کیلومتر جاده‌های استان چهاربانده شوند که تا پایان امسال قرار است ۸۰ کیلومتر از آن افتتاح شود؛ همچنین مقدمات چهارخطه کردن ۳۰۰ کیلومتر را شروع کرده‌ایم و ان‌شاءالله استان  اردبیل در سال‌های نزدیک دارای جاده‌های چهارخطه خواهد شد.

 سرانه مدرسه‌سازی اردبیل به ۶/۲ مترمربع ارتقا می‌یابد

 وی تصریح کرد: در عرصه مدرسه‌سازی در تلاش هستیم تا برنامه چهارساله هفتم توسعه را یک‌ساله انجام دهیم و زمین‌های مناسب برای احداث مدرسه در اقصی‌نقاط استان اردبیل تعیین شده است.

 امامی‌یگانه  ادامه داد: در تلاش هستیم سرانه مدرسه‌سازی در استان اردبیل را که از سرانه کشوری کمتر است از ۴/۲ مترمربع به ۶/۲ برسانیم که  این رقم از سرانه کشوری مدرسه‌سازی (۵/۱ مترمربع) بالاتر خواهد بود.

وی با توجه به پیشینه فرهنگی و اهمیت شهرستان نمین در عرصه گردشگری و صنعتی بیان داشت: ضمن حفظ منابع طبیعی منطقه فندقلو سرمایه‌گذارانی برابر با قانون برای این منطقه جذب شوند.

  برای پروژه‎های نمین ۱۳ همت هزینه خواهد شد

استاندار اردبیل در رابطه با اهمیت سرمایه‌گذاری در عرصه صنعتی در شهرستان نمین افزود: با توجه به پتانسیل شهرستان نمین نزدیک به ۱۳ همت برای افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی در عرصه صنعتی این شهرستان هزینه خواهد شد.

وی تصریح کرد: پیگیری امورات منطقه ویژه اقتصادی در دستور کار معاونت اقتصادی استانداری است و تأمین زیرساخت‌های آن را برای سرمایه‌گذاران پیگیر هستیم.

امامی‌یگانه با بیان اینکه جنگل فندقلو نعمتی برای استان اردبیل است، گفت: متأسفانه  این منطقه گردشگری دارای زیرساخت لازم برای پذیرش مسافران نیست و می‌توانیم بدون دخل و تصرف در طبیعت و با طی مسیر قانونی شاهد سرمایه‌گذاری لازم باشیم.

وی ادامه داد: از معاون اقتصادی استانداری می‌خواهم با مدیران ادارات مرتبط نیازمندی‌های هنرمندان صنایع‌دستی عنبران را احصاء و پیگیری کند.

استاندار اردبیل یادآور شد: ۲۰۰ میلیارد تومان برای تصفیه‌خانه فاضلاب اختصاص دادیم و علاوه بر آن ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی از محل سفر ریاست‌جمهوری اختصاص خواهیم داد.

معادن باید اولین آورده خود را برای مردم منطقه هزینه کنند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه عمده طرح‌های انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در شهرستان نمین در حال اجراست، بیان داشت: متأسفانه سرمایه‌گذاران استان سرمایه‌های خود را برای دریافت تسهیلات در شعب بانکی پایتخت پس‌انداز می‌کنند و رایزنی‌هایی با وزیر اقتصاد داشته‌ایم که این سرمایه‌ها در بانک‌های استان سرازیر شود.

 امامی یگانه با تأکید بر اینکه نمین استعداد خوبی دارد و استقرار این حجم از ظرفیت‌های خدادادی در شهرستان نمین را باید شکرگزار باشیم، اظهار داشت: معادن باید اولین آورده خود را برای مردم منطقه هزینه کنند و نباید صرفاً گرد و خاک و مزاحمت برای اهالی داشته باشد.

 وی گفت: از فرمانداران شهرستان‌ها خواسته‌ایم دغدغه‌های شهرستان خود را جمع‌بندی و برای حل و فصل به استانداری اردبیل ارائه کنند.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • امسال ۷۱۶ پروژه عمرانی در اردبیل بهره‌برداری می‌شود

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه سه