سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 72843
  • بازدید: 990
  • 1404/07/16 - 06:30:48

رئیس جهاد کشاورزی نمین خبر داد:

کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب در مزارع نمین

کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب در مزارع نمین

رئیس جهاد کشاورزی نمین گفت: با اجرای طرح‌های نوین آبیاری، تجهیز اراضی به سامانه‌های قطره‌ای و نوار تیپ، مصرف آب تا ۴۰ درصد کاهش یافته و بهره‌وری مزارع افزایش چشمگیری داشته است.

محمد حسنی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر این شهرستان در بخش کشاورزی اظهار کرد: نمین به‌واسطه اقلیم مناسب، خاک حاصل‌خیز و نیروی انسانی توانمند، یکی از قطب‌های اصلی تولید محصولات کشاورزی در استان اردبیل به‌شمار می‌رود و تولید سالانه گندم، جو، سیب‌زمینی، حبوبات و لبنیات در این شهرستان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی استان  اردبیل دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با اجرای طرح‌های نوین آبیاری، تجهیز اراضی به سامانه‌های قطره‌ای و نوار تیپ، مصرف آب تا ۴۰ درصد کاهش یافته و بهره‌وری مزارع افزایش چشمگیری داشته است. همچنین توسعه گلخانه‌ها و کشت گیاهان دارویی، ضمن صرفه‌جویی در منابع، زمینه اشتغال جوانان روستایی را فراهم کرده است.

حمایت از تولیدکنندگان روستایی در اولویت جهاد کشاورزی

رئیس جهاد کشاورزی نمین با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان روستایی در اولویت جهاد کشاورزی قرار دارد، گفت: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت، آموزش‌های ترویجی، بیمه محصولات و توسعه زنجیره‌های تولید از جمله اقداماتی است که به پایداری درآمد خانوارهای روستایی کمک کرده است.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر، باید روستا را به محل تولید، درآمد و زندگی تبدیل کنیم. در این راستا با همکاری فرمانداری و دهیاری‌ها، برنامه‌های اشتغال‌زایی متعددی اجرا شده است و در برخی روستاها شاهد بازگشت جمعیت و مهاجرت معکوس هستیم.

حسنی تصریح کرد: جهاد کشاورزی شهرستان در کنار ارتقای تولید، به حفظ منابع طبیعی و خاک نیز توجه ویژه دارد و طرح‌های احیای مراتع و اصلاح الگوی کشت با جدیت دنبال می‌شود.
وی در پایان تأکید کرد: آینده کشاورزی نمین وابسته به دانش، فناوری و مشارکت مردم است و با تکیه بر توان داخلی، حمایت دولت و همراهی کشاورزان، می‌توانیم شهرستان نمین را به الگوی کشاورزی نوین و پایدار در شمال غرب کشور تبدیل کنیم.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب در مزارع نمین

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار منهای پنج