- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 73249
- بازدید: 779
- 1404/08/27 - 12:04:59
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل:
کامیون حامل ریشه شیرینبیان در اردبیل توقیف شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: یک دستگاه کامیون در حالیکه قصد داشت محموله حاوی هفت تُن ریشه گیاه شیرینبیان را به خارج از استان منتقل کند، در محور اردبیل به خلخال شناسایی و توقیف شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، شهامت هدایت ظهر امروز در جمع خبرنگاران از توقیف یکدستگاه کامیون حامل هفت تُن ریشه شیرینبیان خبر داد و اظهار داشت: یک دستگاه کامیون در حالیکه قصد داشت محموله حاوی ریشه گیاه شیرینبیان را به خارج از استان منتقل کند، در محور اردبیل به خلخال شناسایی و توقیف شد.
وی افزود: این کامیون حامل هفت تُن ریشه شیرینبیان قاچاق بود که با هوشیاری و اقدام بهموقع مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی توقیف و محموله قاچاق ضبط شد و در این رابطه یک نفر متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه مراجع قضایی شد.
انتهای خبر/ س
دیدگاهها