سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 11 دی 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 73382
  • بازدید: 589
  • 1404/09/10 - 11:05:40

طبق اطلاعیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل؛

نماز استسقاء روز جمعه در شهیدگاه خوانده می‌شود

نماز استسقاء روز جمعه در شهیدگاه خوانده می‌شود

دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل اعلام کرد: نماز استسقاء روز جمعه مورخه ۱۴ آذر ساعت ۱۱ در شهیدگاه توسط نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل اطلاعیه‌ای در خصوص اقامه نماز باران در شهیدگاه  اردبیل اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است:
 بسم الله الرحمن الرحیم
«فَلَوْلَا إِذْ جَاءَهُمْ بَأْسُنَا تَضَرَّعُوا»
«وَهُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَيَنْشُرُ رَحْمَتَهُ  وَهُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ»

به اطلاع اهالی مکرم استان می رسانیم با لبیک به دستور تضرع از جانب حضرت حق و اعلان تضرع، انابه، توبه و عرض اضطرار به درگاه رحمت و رافت الهی و طلب باران نماز استسقاء روز جمعه مورخه ۱۴ آذر ساعت ۱۱ در شهیدگاه توسط نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل برگزار خواهد شد.

با توجه به اینکه «ید الله مع الجماعه» از تمام مومنین درخواست می گردد در این حرکت معنوی شرکت کرده و در فراهم ساختن زمینه نزول رحمت و استجابت دعا اشتراک داشته باشند.
رعایت مستحبات این شعیره الهی قطعاً تاثیر خاص در نزول رحمت خواهد داشت به همین جهت شایسته است عزیزان به کثرت استغفار و به  استحباب روزه سه روز از چهارشنبه تا جمعه مواظبت داشته باشند.
نماز استسقاء دو رکعت است و مانند نماز عید قربان و عید فطر خوانده می شود؛ در رکعت اول، امام جماعت پس از نیت و تکبیره الاحرام، سوره «حمد» و سوره‌ای دیگر (مانند شمس یا اعلی) را تلاوت می‌کند، سپس پنج تکبیر می‌گوید و پس از هر تکبیر، قنوتی می‌خواند.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • نماز استسقاء روز جمعه در شهیدگاه خوانده می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه ده