سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 2 بهمن 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 73923
  • بازدید: 216
  • 1404/11/01 - 14:00:00

استاد علوم سیاسی دانشگاه‌های اردبیل:

استکبار جهانی باید در دادگاه لاهه بی‌آبرو شود

استکبار جهانی باید در دادگاه لاهه بی‌آبرو شود

استاد علوم سیاسی دانشگاه‌های اردبیل گفت: باید جنایات آمریکا در شعله‌ور کردن آشوب‌ها را پیگیری حقوقی کنیم زیرا کمترین تأثیر این کار بی‌آبرویی استکبار جهانی و روشن‌شدن افکار عمومی جهان نسبت به ماهیت تروریستی این کشورها است.

امیدعلی رعنایی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»،در مورد پیگیری حمایت از اقدامات تروریستی در ایران گفت: اقدامات پنجشنبه‌شب از نوع اقدامات تروریستی کاملاً سازماندهی شده بود که به گفته وزیر دفاع اسناد متقنی از جلسات متعدد برگزار شده بین سران اغتشاش در کشورهای همسایه وجود دارد و رسانه‌های مزدورشان مثل اینترنشنال و صدای آمریکا با اعلام حمایت‌ها و فراخوان‌هایشان که همه بار حقوقی دارند؛ ولی حقوق بین‌الملل و سازمان‌های آن زیر سلطه سیاست‌های کثیف دولت‌های بزرگ و سازمان‌های اطلاعاتی آنها مثل سیا و موساد و کشورهای همسو مثل آلمان و انگلستان همه در مجامع بین‌المللی قابل‌پیگیری هستند.

 
 وی افزود: این حادثه دلخراش که چندین روز است آرامش ملت بزرگ ایران برهم زد از یک اعتراض اقتصادی شروع شد که یک موضوع کاملاً داخلی است؛ ولی دولتمردان استکباری به خود اجازه دخالت دادند و رسانه‌های خودفروخته که دو سال در مقابل جنایات بی‌سابقه اسرائیل در غزه و لبنان که جان بیش از ۷۷ هزار نفر که زن و کودک هم بودند گرفت، سازمان‌های بین‌المللی اسیر و ابزاردست امپریالیسم و استکبار جهانی هستند ساکت بودند این بار پا را فراتر گذاشته و شبانه‌روز در امور داخلی ما دخالت کردند و سعی داشتند اعتراض را به اغتشاش بکشانند.
 
 استاد علوم سیاسی دانشگاه‌های اردبیل گفت: آنچه شاهد بودیم اعتراض نبود و حق اعتراض و راهپیمایی‌ها در قانون اساسی در اصل ۲۶ و ۲۷ پیش‌بینی‌شده ولی متأسفانه با استفاده از شرایط پیش‌آمده اقدامات تروریستی به‌صورت سازمان‌دهی‌شده با سلاح‌های گرم و قمه و قداره انجام شد و به بسیاری از مردم شریف ایران آسیب وارد آمد و حتی کودک سه‌ساله بی‌گناه هم مستقیماً مورد هدف تروریست‌ها قرار گرفت.

 وی گفت: خیلی‌ها از نظر جانی و مالی آسیب دیدند طوری که در رشت یک بازار متشکل از ۵۰۰ مغازه سوخته شد و به مساجد و حسینیه‌ها و درمانگاه‌ها آسیب‌زده شد؛ پس اینها اعتراض نیستند و ماهیت تروریستی دارند که با فراخوان، تحریک و حمایت خارج کشور که بانیان اصلی این اقدام تروریستی رئیس‌جمهور جنایت‌کار آمریکا و موجود خبیث و روباه‌صفت نتانیاهو و عده‌ای رانده شده که آلت دست اینها شده‌اند یک چندضلعی تشکیل دادند که اهداف شومی شامل براندازی و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم داشتند و بنابراین این حق قانونی ماست که در مجامع بین‌المللی پیگیری و هرچه سریع‌تر در دادگاه لاهه و دیگر سازمان‌های بین‌المللی از آنها شکایت و بازخواست شود.

 این کارشناس سیاسی تصریح کرد: آنچه مسلم است در نظام بین‌الملل قواعد و قوانین و حتی منشور سازمان ملل که همه کشورهای قانونی زیر آن را امضا کرده‌اند عملاً خاصیت خودش را ازدست‌داده و هیچ امیدی به این مجامع نیست؛ ولی ما باید حقوق خودمان را پیگیری و دنبال کنیم .
 
 وی تأکید کرد: سازمان‌های بین‌المللی تبدیل شده‌اند به ابزاردست آمریکا و صهیونیست برای رسیدن به اهداف شومشان تبدیل شده است؛ ولی عزم و اراده ما در دفاع از حقانیت. موجودیت خودمان خواهد بود و ما در جبهه حق قرار داریم و در مقابل کسانی که نسبت به حق‌وحقوق کشور و ملت بزرگ اجحاف می‌کنند کوتاه نخواهیم آمد.
 
رعنایی با اشاره به فعال‌شدن همه ظرفیت‌های کشور برای اثبات حقانیت ملت ایران، عنوان کرد: دستگاه دیپلماسی باید فعالانه باید رایزنی لازم را در شفاف‌سازی این جنایت‌های تروریستی را به سمع و نظر دولت‌ها رسانده و رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها باید این حقانیت را از دیدگاه‌های گوناگون بررسی و ثابت و نشر دهند.

 وی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای حاکمیت قانون نیست، گفت: در دنیایی که آمریکا شبانه رئیس‌جمهور یک کشور مستقل را می‌رباید و حاکمیت ملی آن کشور را زیر سؤال می‌برد معلوم هست که همه قوانین بین‌المللی نادیده گرفته می‌شود.

رعنایی گفت: باوجود خنثی و بی‌خاصیت بودن دادگاه‌های بین‌المللی دستگاه دیپلماسی و قضایی کشور دست‌به‌کار شده و ما انتظار داریم جدی‌تر پیگیر کارها باشند. از حق‌وحقوق ملت ما دفاع کرده و کمترین تأثیر این کار بی‌آبرویی استکبار جهانی و روشن‌شدن افکار عمومی جهان نسبت به ماهیت تروریستی این کشورها است.
 
 وی خاطرنشان کرد: دنیا با پیگیری‌های حقوقی جمهوری اسلامی شاهد خواهد بود که کشوری که ده‌ها هزار کیلومتر از ایران فاصله دارد و خود درگیر مشکلات فراوان سیاسی و اقتصادی فراوانی است، به‌جای حل مشکلات خود در امور دیگر کشورها دخالت می‌کند و مدعی دروغین حقوق بشر است.
 
 رعنایی در پایان گفت: ما باید با قدرت حق‌وحقوق خود دفاع و در دادگاه‌های بین‌المللی طرح کنیم و هرچند این دادگاه‌ها تعدادی اقدامات تشریفاتی انجام خواهند داد؛ ولی ما باید با قاطعیت تمام حق‌وحقوق ملت ایران را مطالبه نماییم.
 
 انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • استکبار جهانی باید در دادگاه لاهه بی‌آبرو شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای هفت