سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 6 خرداد 1405
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 74309
  • بازدید: 361
  • 1404/12/04 - 11:31:04

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل:

اردبیل در پیاده‌روی گامیران اول شد

اردبیل در پیاده‌روی گامیران اول شد

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل گفت: این استان با ثبت بیش از ۲۹۲ میلیون گام، مقام نخست طرح ملی پیاده‌روی «۴+ جمعه» در بستر اپلیکیشن گامیران را کسب کرد.

 به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مرتضی تاج‌مهر صبح امروز از مشارکت یک‌هزار و ۷۷۵ کاربر فعال از استان اردبیل در طرح ملی پیاده‌روی «۴+جمعه» در بستر نرم‌افزار گامیران خبر داد و گفت: مجموعاً ۲۹۲ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۷۰۵ گام را به ثبت رساند که این موفقیت، جایگاه نخست کشوری را برای استان به ارمغان آورد.

وی در ادامه افزود: در طول اجرای این رویداد ملی، بیش از ۲۵ نفر از شهروندان استان اردبیل موفق به دریافت جوایز هفتگی از جمله کمک‌هزینه‌های ۱۰ میلیون ریالی و ست‌های ورزشی شدند که بیشترین تعداد برندگان این جوایز به ترتیب از شهرستان‌های خلخال و کوثر بودند.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل گفت: این طرح که از تاریخ ۸ آذرماه آغاز و تا ۳ بهمن‌ماه ادامه داشت، به دلیل استقبال بی‌نظیر مشارکت‌کنندگان، تا ۳ اسفندماه تمدید شد.

وی استقبال گسترده هم استانی‌ها را نشان‌دهنده موفقیت در فرهنگ‌سازی حوزه ورزش همگانی و توجه ویژه شهروندان به مقوله سلامت و سبک زندگی پویا دانست و ابراز امیدواری کرد این روند با اجرای طرح‌های مشابه تداوم یابد.

تاج‌مهر گفت: در طرح ملی پیاده‌روی «۴+ جمعه» که با هدف ترویج ورزش همگانی و افزایش تحرک اجتماعی در بستر اپلیکیشن گامیران اجرا شد، شهروندان استان اردبیل با ثبت بیش از ۲۹۲ میلیون گام، نقش پررنگی در موفقیت این رویداد ملی داشتند.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • اردبیل در پیاده‌روی گامیران اول شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه هفت