سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 7 خرداد 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 74350
  • بازدید: 445
  • 1404/12/07 - 14:43:44

امروز؛

خانه امید بازنشستگان اردبیل کلنگ‌زنی شد

خانه امید بازنشستگان اردبیل کلنگ‌زنی شد

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین گفت: کلنگ احداث خانه امید بازنشستگان اردبیل امروز بر زمین زده شد و این پروژه دو طبقه طی مدت یک سال تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، صدیف بدری بعدازظهر امروز در مراسم کلنگ‌زنی «خانه امید بازنشستگان اردبیل»  اظهار داشت: عملیات اجرایی ساختمان «خانه امید بازنشستگان شهر اردبیل» با کارفرمایی صندوق بازنشستگی کشوری در زمینی به مساحت ۶۳۰ مترمربع  آغاز و کلنگ احداث آن رسماً به زمین شد.

وی افزود: پروژه «خانه امید بازنشستگان اردبیل» در دو طبقه احداث خواهد شد و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، طی مدت یک سال تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین تصریح کرد: «خانه امید بازنشستگان» با هدف ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و رفاهی بازنشستگان طراحی شده است.

 بدری در این مراسم با تأکید بر ضرورت توجه عملی به جایگاه بازنشستگان اظهار کرد: بازنشستگان سرمایه‌های اجتماعی و تجربه‌های انباشته کشور هستند و ایجاد مجموعه‌هایی مانند خانه امید، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت زندگی، افزایش تعاملات اجتماعی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی و کاهش انزوای اجتماعی این قشر فرهیخته است و ما حمایت از این‌گونه پروژه‌ها را یک وظیفه جدی می‌دانیم.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • خانه امید بازنشستگان اردبیل کلنگ‌زنی شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای هفت