سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 6 خرداد 1405
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 74545
  • بازدید: 358
  • 1404/12/22 - 16:40:57

امامان جمعه شهرستان‌های اردبیل:

مردم میدان را خالی نگذارند

مردم میدان را خالی نگذارند

امامان جمعه شهرستان‌های اردبیل تأکید کردند: خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، هوشیاری در برابر سناریوی دوم، پیروی از ولایت فقیه، حفظ وحدت، ادامه راه شهدا و حمایت از فلسطین و ملت‌های آزادی‌خواه از اولویت‌های اساسی امروز است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، خنثی‌شدن توطئه‌های دشمن و تلاش برای اجرای سناریوی دوم، فرآیند انتخاب و اعلام ولایت فقیه، حفظ وحدت و انجام تداوم مسیر شهدا و حمایت از فلسطین و آزادی‌خواهان جهان مواردی بودند که امامان جمعه شهرستان‌های اردبیل بر آن تأکید کردند.

امام‌جمعه کوثر: بیعت ملت ایران با رهبر جدید نشانه وفاداری به آرمان‌های انقلاب است

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، در خطبه‌های نمازجمعه کوثر با اشاره به بیعت گسترده ملت ایران با امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران، این همراهی را نشانه‌ای از وفاداری مردم به مسیر انقلاب و استمرار خط امام و رهبری دانست.

وی با اشاره به حصور حماسی مردم شهرستان کوثر در راهپیمایی روز قدس، با قدردانی از حضور پرشور مردم در این راهپیمایی، حضور امت را در پرتلاطم‌ترین روزهای منطقه و اوج نبرد میان حق و باطل» نشانه‌ای از بصیرت و آگاهی مردم عنوان کرد.

امام‌جمعه کوثر در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان استکباری آن علیه ملت ایران و ملت‌های منطقه، تأکید کرد: اسرائیل و استکبار باید غرامت اقدامات خود را بپردازند و این جنایات بدون پاسخ نخواهد ماند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت حفظ وحدت ملی در شرایط حساس کنونی، تأکید کرد که هم‌افزایی مردم و مسئولان می‌تواند کشور را در برابر فشارهای خارجی و جنگ روانی دشمنان مصون نگه دارد. او افزود که هوشیاری جامعه و پایبندی به ارزش‌های انقلاب، مهم‌ترین عامل عبور از چالش‌های پیش‌رو است.

امام‌جمعه سرعین: دشمن پس از شکست نظامی به آتش‌بس پناه آورده است

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد شیرعلیپور در خطبه‌های این هفته سرعین اظهار داشت: آنچه در این روزها در منطقه و جهان در حال رخ دادن است، یک نبرد تمام عیار تاریخی بین جبهه حق و باطل است. دشمنان اسلام تصور می‌کردند با به شهادت رساندن رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)، می‌توانند خللی در اراده این ملت و نظام اسلامی ایجاد کنند. غافل از اینکه خون شهدا، چراغ هدایت امت است و شهادت، آرزوی دیرینه اولیای خداست.

وی افزود: دشمن خیال خام کرد، اما آنچه رخ داد، خواست الهی و ظهور اقتدار مثال‌زدنی مردم ایران بود. در اقدامی کم‌نظیر و تاریخی، مجلس خبرگان رهبری با اکثریتی قاطع و بااقتدار، سومین رهبر انقلاب اسلامی را انتخاب کرد. این انتخاب نشان داد نظام ما پویا، بر اساس ضوابط الهی و مردمی است و این ملت، هیچ‌گاه در برابر طوفان‌های دشمنان سر تعظیم فرود نخواهد آورد.

امام‌جمعه سرعین تصریح کرد: امام‌جمعه سرعین رهبر جدید انقلاب که بحمدالله جوان، انقلابی و باکفایت انتخاب شده‌اند، نماد تداوم راه شهدا و امام راحل و رهبر فقیدمان هستند. این همان انتقال قدرت در اوج اقتدار و با حضور حماسی مردم بود که دشمن از آن وحشت داشت.

وی یادآور شد: صحنه‌هایی که این روزها از حضور مردم در سراسر ایران دیدیم، وصف‌ناپذیر است. حضور حماسی شما در  خيابان ها و اعلام بیعت با رهبر جدید، با شعارهای کوبنده‌ای همچون «حیدر حیدر» و «مرگ بر آمریکا»، بار دیگر مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان عالم بود. شما مردم غیرتمند ایران ثابت کردید که پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اید و اجازه نمی‌دهید خون شهدا پایمال شود.

شیرعلیپور گفت: اما در تحولات منطقه، باید بشارت دهم به شما که پایگاه‌های دشمن صهیونیستی و آمریکایی در کشورهای همسایه، امروز زیر موشک‌های نقطه‌زن و قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آتش می‌سوزد. این آتش، فقط آتش موشک نیست؛ آتش خشم ملتی است که اجازه جولان به متجاوز را نمی‌دهد و ما خطاب مستحکم خود را به گوش همه می‌رسانیم ه آمریکا باید از منطقه خارج شود. آمریکا باید بداند که امنیت منطقه را ملت‌های منطقه تأمین خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان و صهیونیست‌ها در یک توهم کامل، تصور فروپاشی ایران را در سر می‌پروراندند. خیال می‌کردند در کوتاه‌ترین زمان می‌توانند ایران عزیز را به زانو درآورند. اما امروز می‌بینند که توهم فروپاشی ایران، خودشان را دچار فروپاشی کرده است. این ملت، زنده و پویاتر از همیشه در صحنه است.

امام‌جمعه سرعین گفت: یکی از دستاوردهای بزرگ این جنگ تحمیلی، احیای قدرتمند جبهه مقاومت در لبنان است. حزب‌الله سربلند، امروز با قدرتی مضاعف و با انگیزه‌ای بیشتر از قبل، در حال نبرد با دشمن غاصب است و ضربات کاری را بر پیکر متجاوزین وارد می‌کند. این یعنی خون شهید سید حسن نصرالله و دیگر شهدای مقاومت، بیهوده پایمال نشده و درخت مقاومت را آبیاری کرده است.وی افزود: نکته دیگری که از دستاوردهای این جنگ برای دنیا ثابت شد، افشای ماهیت ناتوان آمریکا در تأمین امنیت بود. برخی کشورهای همسایه که خود را در زیر سایه آمریکا در امنیت می‌پنداشتند، امروز با چشم خود می‌بینند که آمریکا نه تنها توان تأمین امنیت کسی را ندارد، که خود سرچشمه ناامنی است؛ این کشورها متأسفانه به گاو شیرده دشمن صهیونیستی تبدیل شده‌اند و این واقعیت تلخ برای همه دنیا ثابت شد. از آنها می‌خواهیم که هوشیار باشند و بدانند که آمریکا و اسرائیل، دوست هیچ ملتی نیستند.

شیرعلیپور تصریح کرد:  اما نکته مهم این است که  دشمن که در میدان جنگ نظامی و سیاسی شکست خورده، این روزها به سناریوی دوم خود تقاضای آتش‌بس پناه آورده است و بدانید و آگاه باشید که این خواسته، یک خدعه و نیرنگ است و امروز وقت عقب‌نشینی نیست. امروز روز پیشروی و پیروزی است و ما با اقتدار تمام اعلام می‌کنیم که  هدف ما فلج کردن کامل رژیم جعلی صهیونیستی و اخراج آمریکای جنایتکار از منطقه است. چرا که این دو هدف، مقدمه واجب برای نابودی نهایی غده سرطانی اسرائیل است.

وی گفت: جهان بدون ایران معنا ندارد. ایران، پرچمدار عزت و استقلال و مقاومت در جهان است. خدا را شاکریم که رهبری جوان، انقلابی و مقتدر سکاندار این کشتی انقلاب شده است. از شما مردم شریف سرعین می‌خواهم که هوشیار باشید، وحدت خود را حفظ کنید و پای آرمان‌های انقلاب و شهدا و رهبری بایستید.

امام‌جمعه خلخال: ملت ایران فریاد حمایت از فلسطین است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید رضا قدسی خطیب جمعه شهرستان خلخال در خطبه‌های نماز جمعه امروز، به اهمیت تقوای الهی تأکید کرد و گفت: در هر کار، خدا را در نظر داشته باشیم. 

وی ضمن حمایت قاطع از رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ما با ایشان بیعت می‌کنیم و در پناه ولایت فقیه، از ماه مبارک رمضان بهره‌مند شویم و از فضیلت‌های این ماه شریف بهره‌مند گردیم.

امام‌جمعه خلخال همچنین با تقدیر از حضور و حمایت مردم قدرشناس این شهرستان، افزود: همیشه در صحنه و وفادار به ولایت، جان‌فشانی می‌کنیم و حمایت ملت، دلگرمی ما است.

وی روز قدس، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، را روز پشتیبانی از آرمان‌های فلسطین خواند و افزود: بعضی‌ها در جریان نیستند، اما ملت ایران، فریاد حمایت از فلسطین است و مسئله فلسطین، مسئله‌ای جهانی و وظیفه‌ای انسانی است.

 قدسی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای انکار حق فلسطین و مشروعیت‌سازی رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، گفت: ملت ایران، همچنان بر حمایت از فلسطین و دفاع از حقوق برحق این ملت، پافشاری می‌کند و اجازه نخواهیم داد مسئله فلسطین فراموش شود.

وی در ادامه، به جنایات اسرائيل و حملات بی‌وقفه به غزه و فلسطین اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در جریان بحران اخیر، اسرائیل و آمریکا، بمب‌های زیادی بر سر مردم بی‌پناه فلسطین ریختند، اما مردم ایران، با تدبیر امام و مقاومت، خواست دشمنان را خنثی کردند و بر حمایت از فلسطین تأکید دارند. 

امام‌جمعه خلخال همچنین به جنایات ۷ اکتبر و شهادت هزاران نفر از مردم بی‌گناه اشاره و تأکید کرد: در حالی که دشمنان، دروغ می‌گویند درباره متروکه بودن سرزمین یهود، اما ملت ایران، حقیقت را فاش کرد و نشان داد که مردم فلسطین، بر سر سرزمین‌شان حق دارند تصمیم بگیرند.

امام‌جمعه خلخال با اشاره به فرآیند انتخاب و اعلام ولایت فقیه، اظهار داشت: مردم، در کنار رهبر ایستاده‌اند و میدان را خالی نمی‌گذارند، چرا که دشمنان با وقاحت، خواستار تضعیف جایگاه ولایت و راه‌اندازی ناامنی هستند، اما با همت و بصیرت؛دشمنان را ناامید می‌کنیم.

وی در پایان، از نیروهای مسلح و فراجا خواست تا با جدیت، در مقابل اغتشاشگران برخورد کرده و مجازات‌های شديد را اعمال کنند، و بر اجرای دستور رهبر انقلاب درباره بستن تنگه هرمز تأکید و افزود: با بستن تنگه هرمز به دشمن ضربه‌کاری وارد کرده‌ایم. 

امام‌جمعه شهرستان بیله‌سوار: مردم میدان را خالی نگذارند 

حجت‌الاسلام والمسلمین جابر عزیزی، امام‌جمعه شهرستان بیله‌سوار، در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهرستان، با توصیه همگان به تقوای الهی، خون پاک رهبر شهید (حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای) و انتخاب به‌موقع و هوشمندانه مجلس خبرگان رهبری در تعیین رهبر جدید انقلاب اسلامی (حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای) را منشأ تحولات اساسی، بزرگ و بی‌سابقه در تاریخ معاصر بشر، منطقه و جهان دانست.
وی تأکید کرد: خون رهبر شهید و همراهانش نه‌تنها نقشه سوم دشمنان برای ضربه به ایران اسلامی را خنثی کرد، بلکه به تضمین‌کننده بقای ایران اسلامی و شکست تاریخی نظام سلطه در منطقه و جهان تبدیل شد. 

امام‌جمعه بیله‌سوار از برکات این خون مطهر به مواردی همچون اتحاد و انسجام ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی حول محور مقاومت و حقانیت ایران اسلامی و انقلاب، شکست قدرت کاغذی و پوشالی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان،  به‌هم‌ریختگی نظام اقتصادی دنیا،  بازگشت آمریکا و اسرائیل به عقب‌نشینی ۵۰ ساله،  ظهور ایران به عنوان ابرقدرت منطقه‌ای و جهانی،  تقویت بیشتر و قوی‌تر جبهه مقاومت و شکست تاریخی نظامی آمریکا اشاره کرد. 

وی با اشاره به پیام هفت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری شهید، آن را بازتاب منشور امامین انقلاب دانست و شاه‌بیت آن را قدرت حضور مردمی و میدان‌داری مردم توصیف کرد. وی مولفه حضور مردم در صحنه را تمام‌کننده و تکمیل‌کننده همه موضوعات و برنامه‌های کشور برشمرد و حضور حماسی و معنادار مردم در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن، ۱۱ اسفند و دیگر مناسبت‌های اخیر را شاهد گویای این مدعا دانست.

 عزیزی ضمن تشکر از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، این روز را روز مبارزه با نظام سلطه، روز بزرگ انقلاب اسلامی، یادگار امام راحل و شناسنامه ایران اسلامی خواند و تأکید کرد که روز قدس در واقع خط مقدم مبارزه با جریان باطل است.

 وی از مردم خواست تا حصول نتیجه نهایی در میدان حضور داشته باشند.

امام‌جمعه بیله‌سوار اعدام و مجازات قاتلان رهبر شهید را در کنار خواسته‌های به‌حق مردم نظیر خروج کامل آمریکا از منطقه، حذف رژیم صهیونیستی، رفع تمام تحریم‌ها، عدم مزاحمت برای جبهه مقاومت و پرداخت غرامت سنگین و خون‌بهای شهیدان، کمترین مطالبات مردم از مسئولان، رهبر عزیز و نیروهای مسلح برشمرد.

وی در پایان خطبه‌ها، ضمن تشکر از انتخاب به‌موقع و هوشمندانه مجلس خبرگان رهبری در تعیین رهبر سوم ایران اسلامی، حمایت و تبعیت کامل از رهبر رشید را وظیفه همگانی دانست و از بیعت پرشور مردم ایران با رهبر معظم جدید انقلاب قدردانی کرد.

عزیزی همچنین قطعنامه شورای امنیت را محکوم کرد و گفت: ۲۲ اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را باید گرامی داشت و خدمت صادقانه به این قشر فاخر وظیفه همگانی است. 

امام‌جمعه پارس‌آباد: جهانیان در وداع با رهبر فقید انقلاب عظمت ملت ایران را خواهند دید 

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر باقری بنابی، امام‌جمعه شهرستان پارس‌آباد، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی اظهار داشت:تقوا وسیله نجات انسان از آتش جهنم است و خداوند متعال آن را مایه رستگاری و سعادت بندگان قرار داده است.

وی گفت: خداوند رهبر بزرگی را از ما گرفت، اما خلف صالح او را به ملت عطا کرد. گرچه دل‌ها داغدار و اندوهگین شد، اما فرزند در مسیر پدر گام نهاد و مسئولیت سنگین رهبری را بر عهده گرفت.

امام‌جمعه پارس‌آباد با اشاره به مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب افزود:بی‌تردید در روزهای آینده و در آیین وداع با رهبر فقید انقلاب، جهانیان بار دیگر عظمت ملت ایران را خواهند دید. اگر در تشییع پیکر حضرت امام خمینی(ره) حدود ۱۰ میلیون نفر حضور داشتند، قطعاً این‌بار بیش از ۲۰ میلیون ایرانی در مراسم تشییع رهبر انقلاب شرکت خواهند کرد. از منطقه مغان نیز هزاران نفر برای حضور در این مراسم باشکوه اعزام خواهند شد.

وی در ادامه به پیام رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای اشاره کرد و گفت:پیام ایشان در هفت بند صادر شد و حاوی نکات بسیار مهم و ارزشمندی بود که باید مورد توجه و مطالعه قرار گیرد.

باقری بنابی ادامه داد:نخستین نکته در این پیام تأکید بر این بود که ایشان و پدر بزرگوارشان هرگز به دنبال جاه و مقام نبوده‌اند. همان‌گونه که در بیانیه خود نیز تصریح کردند، از طریق رسانه‌ها از انتخاب خود به عنوان رهبر مطلع شده‌اند. با این حال اکنون که این مسئولیت به ایشان سپرده شده، با قدرت در همان مسیری که پدرشان آغاز کرده بود حرکت خواهند کرد.

وی دومین نکته مهم پیام را قدردانی از حضور پرشور مردم و تأکید بر تداوم حضور آنان در صحنه دانست و گفت:این حضور مردمی، انقلاب اسلامی را بیمه خواهد کرد.

امام‌جمعه پارس‌آباد با تأکید بر اهمیت نماز جمعه اظهار داشت: امام راحل فرمودند اگر انقلاب اسلامی هیچ دستاوردی جز همین نماز جمعه نداشت، همین برای ما کافی بود. رهبر شهید انقلاب و امام خمینی(ره) همواره مردم را به حضور در نمازجمعه توصیه می‌کردند. بنابراین در این فریضه الهی سستی و بی‌تفاوتی روا نیست و حضور مستمر مردم نشانه ولایت‌مداری است.

وی در ادامه از ساخت مصلای جدید پارس‌آباد خبر داد و گفت: مصلای جدید در روبه‌روی فرمانداری در حال احداث است و از همه مردم دعوت می‌کنیم برای تکمیل این پروژه مشارکت کنند. با اندک اعتباری که در اختیار داریم، در تلاش هستیم مصلایی وسیع‌تر و در شأن مردم شهرستان احداث کنیم.

باقری بنابی افزود: از همین تریبون اعلام می‌کنیم که همانند گذشته با ولی‌فقیه زمان بیعت کرده و از رهبری انقلاب اسلامی حمایت می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد داد نماز عید فطر امسال به صورت متمرکز برگزار شود و گفت:پیشنهاد می‌کنم نماز عید سعید فطر امسال که در سال‌های گذشته در مساجد محلات اقامه می‌شد، به صورت منسجم در مرکز شهر و در چهارراه و خیابان‌های منتهی به مسجد جامع برگزار شود تا این مراسم باشکوه به صحنه‌ای از حضور حماسی مردم و اعلام حمایت از نظام اسلامی تبدیل گردد. مردم نیز در صورت مساعد بودن هوا، با خود زیرانداز به همراه داشته باشند.

امام‌جمعه پارس‌آباد همچنین با اشاره به روز بزرگداشت شهدا اظهار داشت: دوم اسفندماه به فرمان امام خمینی(ره) و همزمان با تأسیس بنیاد شهید در سال ۱۳۵۸، به عنوان روز بزرگداشت شهدا نام‌گذاری شده است. گرامیداشت یاد و نام شهدا وظیفه همگانی است و این نهاد مقدس باید در تکریم مادی و معنوی خانواده‌های شهدا و جانبازان بیش از پیش تلاش کند.

وی در پایان با اشاره به مسائل اقتصادی و بازار تأکید کرد: برخی افراد با احتکار کالاهایی همچون برنج، روغن و اقلام اساسی یا گران‌فروشی، به مردم فشار وارد می‌کنند. چنین رفتارهایی خیانت به همشهریان، انقلاب و نظام است. کسبه باید انصاف را رعایت کنند و مسئولان نیز نظارت و مدیریت لازم را برای جلوگیری از تخلفات اقتصادی داشته باشند.

امام‌جمعه مشگین‌شهر: انتخاب رهبر جدید، نشان‌دهنده تدبیر مجلس خبرگان رهبری است

حجت‌الاسلام رضا باوقار، امام‌جمعه مشگین‌شهر، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با اشاره به سالروز تأسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی(ره) در ۲۲ اسفند ۱۳۵۸، فلسفه این نهاد مقدس را زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدا و تکریم خانواده‌های آنان دانست و افزود: بزرگداشت شهدا، پاسداشت مردان بزرگ عرصه ایثار و فداکاری است و وصایای شهدا به فرموده امام راحل، منشور واقعی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، روز جهانی قدس را یادگار ارزشمند بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مکتب اهل بیت(ع) به ما آموخته است که در برابر ظلم سکوت نکنیم و از مظلوم حمایت کنیم.


امام‌جمعه مشگین‌شهر با تجلیل از حضور پرشور و بابصیرت مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب، به تحلیل تحولات اخیر پرداخت و گفت: مردم وقت‌شناس ایران اسلامی در روزهای اخیر با حضور خود در صحنه‌های بیعت با رهبری، سنگ تمام گذاشتند. دشمن خیال می‌کرد با شهادت رهبر انقلاب، اراده ملت شکسته خواهد شد و انتقال رهبری با شکست مواجه می‌شود، اما این وهم پوچ با حضور حماسی ملت ایران نقش بر آب شد.

وی با اشاره به انتخاب سریع و قانونمند رهبر انقلاب توسط مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: این انتخاب مهم، تمام محاسبات شوم دشمنان نظام را بر هم زد و بار دیگر نشان داد که مشروعیت قانونی و الهی رهبری بر مبنای دین و شرع صورت می‌گیرد، نه تحت تأثیر فشارهای سیاسی. الحمدلله امروز نیروهای مسلح و ملت ایران یکپارچه در صحنه هستند و پشتیبان نظام و رهبری می‌باشند.

باوقار تصریح کرد: انتخاب رهبر جدید، نشان‌دهنده تدبیر و درایت اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری بود. ایشان فردی را انتخاب کردند که شایستگی‌های لازم برای این مسئولیت خطیر را دارا بود. رهبر معظم جدید انقلاب که از بالاترین سطوح علمی و معنوی برخوردار است و سال‌ها خارج فقه تدریس کرده‌اند، از نظر علمی کم‌تر از علمای برجسته حوزه نیستند.

خطیب جمعه مشگین‌شهر با اشاره به سابقه درخشان رهبر جدید افزود: ایشان سال‌ها به‌عنوان مشاور امین در کنار رهبر انقلاب بودند و در مکتب ایشان و علمای بزرگ تربیت یافته‌اند. مقام معظم رهبری (شهید) فرمودند: حرف مجتبی حرف من است. ایشان به فرموده رهبر فقید، آقازاده نیستند، بلکه آقا هستند و زندگی ساده‌ای همراه با عشق به ملت و اعتقاد راسخ به مردم دارند.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده انقلاب اسلامی تأکید کرد: ان‌شاءالله با رهبری مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب و همراهی و همدلی ملت بصیر ایران، به قله‌های رفیع پیشرفت و تعالی دست خواهیم یافت و دشمنان نظام جمهوری اسلامی را ناامیدتر از گذشته خواهیم کرد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • مردم میدان را خالی نگذارند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو منهای هفت