سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 9 خرداد 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 74889
  • بازدید: 152
  • 1405/01/25 - 09:53:44

معاون اقتصادی استاندار اردبیل:

ذخایر کالاهای اساسی اردبیل وضعیت مطلوب دارد

ذخایر کالاهای اساسی اردبیل وضعیت مطلوب دارد

معاون اقتصادی استاندار اردبیل گفت: هیچ گونه نگرانی از بابت تأمین کالاهای اساسی در سطح استان و شهرستان‌ها وجود ندارد و اقلام ذخیره‌ا‌ی به طور مداوم جایگزین می‌شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»،بهروز خلیلی صبح امروز در جلسه قرارگاه اقتصادی استان با تأکید بر وضعیت مطلوب ذخایر کالاهای اساسی اظهار کرد: ذخیره‌سازی اقلام به صورت مستمر انجام می‌شود و در بحث جوجه‌ریزی نیز مطابق برنامه‌ریزی‌های قبلی پیش می‌رویم و در زنجیره تأمین گوشت سفید نیز در آینده هیچ کمبودی نخواهیم داشت.

 وی افزود: واردات و صادرات کالاهای اساسی از طریق گمرکات استان رشد مناسبی داشته است.

معاون اقتصادی استاندار اردبیل گفت:  استان علیرغم جنگ تحمیلی اخیر، از ظرفیت مرزی بودن خود به شکل قابل قبولی بهره برده و با اضافه شدن تجهیزات جدید به گمرکات استان و کنترل هوشمند، شاهد توسعه گمرکات استان خواهیم بود.

وی تصریح  کرد: در زمینه پرداخت حقوق کارگران نیز با همراهی بخش خصوصی در کنار تلاش‌های دولت، پرداخت حقوق به صورت منظم انجام می شود.

خلیلی خاطرنشان کرد: این موضوع به صورت مداوم مورد رصد بوده ، تا در صورت بروز هرگونه مشکل، در اسرع وقت، مشکل مرتبط رفع شود.

وی بر نظارت بر تامین مستمر اقلام و قیمت کالاها در سطح استان تاکید کرد و  گفت: با هر گونه قیمت های نامتعارف، احتکار و کم فروشی برخورد تعزیراتی انجام می شود.

معاون اقتصادی استاندار اردبیل به بحث آرد و نان هم اشاره کرد و افزود: بزودی طرح ساماندهی آرد و نان استان اجرایی شده و شاهد افزایش کیفیت نان، کاهش و یا حذف صفوف و برخورد جدی با متخلفان خواهیم بود.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ذخایر کالاهای اساسی اردبیل وضعیت مطلوب دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه دو