سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 6 خرداد 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 75208
  • بازدید: 250
  • 1405/02/22 - 13:44:21

فرماندار اردبیل:

قیمت‌گذاری نامتعارف باید پیگیری شود

قیمت‌گذاری نامتعارف باید پیگیری شود

فرماندار اردبیل با تاکید بر برخورد جدی و بدون اغماض با تخلفات بازار گفت: هر نوع تخلف، به‌ویژه قیمت‌گذاری نامتعارف، به‌خصوص در حوزه کالاهای اساسی، باید با جدیت کامل مورد رسیدگی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، فرزاد قلندری پیش ازظهر امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار اردبیل گفت: تمامی دستگاه‌های مسئول باید با تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و تقسیم‌بندی مناطق شهری، شرایط نظارت مستمر و دقیق بر بازار را فراهم کنند تا مردم به‌طور محسوس آثار این نظارت‌ها و میزان کارآمدی آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

وی ساماندهی بازار و حفظ ثبات قیمت‌ها را از ضرورت‌های مهم عنوان کرد و افزود: وجود اختلاف قیمت‌های غیرمنطقی در نقاط مختلف شهرستان اردبیل پذیرفتنی نیست. این مسئله از دغدغه‌های جدی شهروندان به شمار می‌رود و دستگاه‌های مرتبط باید با حساسیت بیشتری آن را دنبال کنند.

فرماندار اردبیل با تاکید بر برخورد جدی و بدون اغماض با تخلفات بازار تصریح کرد: هر نوع تخلف، به‌ویژه قیمت‌گذاری نامتعارف، به‌خصوص در حوزه کالاهای اساسی، باید با جدیت کامل مورد رسیدگی قرار گیرد و هیچ‌گونه چشم‌پوشی در این زمینه صورت نگیرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت استمرار جوجه‌ریزی، تامین به‌موقع نهاده‌های دامی و مدیریت درست زنجیره تولید، این عوامل را در کنترل بازار و جلوگیری از نوسانات قیمتی موثر دانست و گفت: قیمت‌ها باید بر پایه تحلیل‌ها و بررسی‌های کارشناسی تعیین و مدیریت شوند.

قلندری با اشاره به تاثیر نظارت کارآمد در ایجاد آرامش و تقویت اعتماد عمومی افزود: مدیریت، کنترل و نظارت هوشمندانه بر بازار در اولویت اصلی مجموعه مدیریتی شهرستان اردبیل قرار دارد و همه دستگاه‌ها باید در این مسیر با هماهنگی، احساس مسئولیت و پاسخگویی عمل کنند.

وی همچنین اعلام کرد: از زمان آغاز جنگ تحمیلی سوم تاکنون، ۲۰ هزار تن کالای اساسی در استان اردبیل توزیع شده است.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • قیمت‌گذاری نامتعارف باید پیگیری شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای پنج