سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 25 شهریور 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 75307
  • بازدید: 559
  • 1405/02/31 - 09:13:32

جشن بزرگ «ازدواج آسان و تعالی نسل» بیله‌سوار انجام شد؛

عقد ۸ نوعروس بیله‌سواری در تجمعات شبانه

عقد ۸ نوعروس بیله‌سواری در تجمعات شبانه

جشن بزرگ «ازدواج آسان و تعالی نسل» با حضور پرشور مردم بیله‌سوار وبا پیوند هشت زوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، آیین گرامیداشت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) با عنوان «پیوند مهر» و با هدف ترویج فرهنگ ازدواج آسان و تأکید بر جوانی جمعیت، با حضور بیش از یک‌هزار نفر از شهروندان بیله‌سواری برگزار شد.

این مراسم به همت سازمان مردم‌نهاد «فردای بهتر مغان» و با همکاری اداره ورزش و جوانان و ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بیله‌سوار ترتیب یافت.

امام جمعه بیله‌سوار در این مراسم با تبیین فضایل ازدواج به سبک اسلامی، بر لزوم رفع موانع ازدواج جوانان و اهتمام ویژه به مقوله جوانی جمعیت تأکید کرد.

در بخش اصلی این جشن فرهنگی، ضمن تجلیل از ۸ نوعروس بیله‌سواری با اهدای هدایایی، بر اهمیت ترویج ازدواج‌های آگاهانه، کم‌هزینه و پایدار تأکید شد.

از دیگر بخش‌های این مراسم، رونمایی از کتاب «عوامل مؤثر بر جوانی جمعیت» به قلم دکتر نسرین اختیاری و محمدجواد قربانی بود که با هدف پیوند میان فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی در حوزه خانواده انجام شد.

اجرای برنامه‌های مفرح فرهنگی و مولودی‌خوانی از دیگر بخش‌های این تجمع پرشور مردمی در بیله‌سوار بود.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • عقد ۸ نوعروس بیله‌سواری در تجمعات شبانه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید