سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 15 مهر 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 76760
  • بازدید: 428
  • 1405/07/05 - 09:06:57

حافظ صادقی فردا از تهران تا مشهد رکاب می‌زند؛

رکاب‌زنی ۵۷۰۰ کیلومتری ورزشکار اردبیلی به نیت شهدا

رکاب‌زنی ۵۷۰۰ کیلومتری ورزشکار اردبیلی به نیت شهدا

حافظ صادقی، دوچرخه‌سوار ارزنده اردبیلی که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت تاکنون ۵۷۰۰ کیلومتر از مسیرهای مختلف کشور را رکاب زده است، در ادامه این سفر معنوی، مسیر تهران تا مشهد را رکاب می‌زند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در آستانه گرامیداشت هفته دفاع مقدس، فدراسیون دوچرخه‌سواری جمهوری اسلامی ایران از حافظ صادقی، رکاب‌زن ارزنده اردبیلی و برادر دو شهید سرافراز که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت مسیرهای طولانی را پیموده است، تجلیل کرد.

این ورزشکار اردبیلی که سفر هفت‌مرحله‌ای خود را از آبان‌ماه سال گذشته آغاز کرده است، تاکنون حدود ۵۷۰۰ کیلومتر از مسیرهای مختلف کشور از جمله مشهد، شلمچه و خرمشهر را با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و امام راحل (ره) رکاب زده است. صادقی قرار است در ادامه این سفر معنوی، فردا مسیر تهران به سمت مشهد مقدس را به نیت زیارت حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) آغاز کند.

در جریان حضور این رکاب‌زن در فدراسیون دوچرخه‌سواری، اردکانی دبیرکل فدراسیون و صفرزاده رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان تهران، ضمن ارج نهادن به این اقدام فرهنگی و ورزشی، با اهدای لوح تقدیر از عزم و اراده این ورزشکار تجلیل کردند.

مسئولان فدراسیون در این دیدار، ضمن آرزوی موفقیت برای حافظ صادقی در ادامه مسیر، اقدامات وی را حرکتی نمادین و ارزشمند در جهت زنده نگه‌داشتن آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای والامقام دانستند و وی را تا ابتدای مسیر عزیمت به سمت مشهد مقدس بدرقه کردند.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • رکاب‌زنی ۵۷۰۰ کیلومتری ورزشکار اردبیلی به نیت شهدا

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید