سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 15 مهر 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 76767
  • بازدید: 363
  • 1405/07/05 - 14:35:53

فرماندار اردبیل خبر داد:

آغاز ایمن‌سازی ۱۶ کیلومتر از محور اردبیل-مشگین‌شهر-رضی

آغاز ایمن‌سازی ۱۶ کیلومتر  از محور اردبیل-مشگین‌شهر-رضی

فرماندار اردبیل از اجرای عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت ۱۶ کیلومتر از محور اردبیل-مشگین‌شهر-رضی با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت این پروژه تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، فرزاد قلندری، ظهر امروز در بازدید از روند اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور اردبیل-مشگین‌شهر-رضی، از اجرای طرح لکه‌گیری و روکش آسفالت این مسیر به طول ۱۶ کیلومتر خبر داد.

وی هدف از اجرای این طرح را ارتقای ایمنی مسافران و تسهیل تردد جاده‌ای عنوان کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان در حال انجام است و طبق برنامه، طی یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار اردبیل همچنین از اجرای ۱۵ کیلومتر روشنایی در این محور خبر داد و گفت: در مجموع ۲۸ کیلومتر از محورهای بزرگراهی شهرستان اردبیل با اعتباری معادل ۲۵۰ میلیارد تومان در دست اجراست که این پروژه‌ها نیز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با اشاره به توجه ویژه به توسعه راه‌های روستایی اظهار کرد: پروژه‌هایی در حوزه راه روستایی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

قلندری ادامه داد: ۷۱ پروژه راه روستایی در سطح شهرستان اردبیل در حال اجراست و قرارداد اجرای چهار پروژه دیگر نیز با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان منعقد شده است.

وی تأکید کرد: تکمیل این طرح‌ها می‌تواند به ارتقای شاخص‌های ایمنی و بهبود دسترسی در محورهای روستایی و بزرگراهی شهرستان اردبیل کمک کند.

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • آغاز ایمن‌سازی ۱۶ کیلومتر  از محور اردبیل-مشگین‌شهر-رضی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید