سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 8106
  • بازدید: 1,456
  • 1393/05/06 - 11:40:59

توصیه های تغذیه ای برای روزهای اول شوال

یک کارشناس ارشد تغذیه، رعایت نکاتی در رژیم غذایی را برای حفظ سلامتی بدن در روزهای اول شوال ضروری دانست.

به گزارش سبلانه به نقل از پیام پزشکی ، مهسا مهاجری گفت: سلامتی نعمتی است که از سوی پروردگار به عطا شده پس باید نسبت به آن بی توجه نبوده و در حفظ آن بکوشیم.

وی با توصیه به مصرف روزانه سه وعده میوه، استفاده از سبزیجات سبز و نارنجی رنگ مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را برای حفظ سلامتی ضروری برشمرد و افزود: سیر و پیاز از مواد غذایی پرخاصیت هستند که نباید از مصرف آنها غافل شد.
کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل، بیان کرد: استفاده از غذاهای شور و کنسروی از قبیل خیارشور، ماهی دودی و تن ماهی را محدود کرده و از مصرف سوسیس، کالباس، همبرگر و سایر غذاهای آماده اجتناب کنید.
وی ادامه داد: مصرف قندهای ساده و تصفیه شده مانند قند، شکر، مربا، نوشابه و آب میوه های صنعتی را به حداقل رسانده و از غذاهای سرخ کرده و کبابی کمتر استفاده کنید.
مهاجری با بیان اینکه بعضی از افراد عادت دارند به هنگام اضطراب و استرس از شیرینی جات استفاده کنند، به خوردن میوه به جای مواد شیرین در این مواقع سفارش کرد.
وی خاطر نشان کرد: در کنار رعایت رژیم غذایی و داشتن تغذیه سالم، روزانه 45 دقیقه پیاده روی با شدت متوسط نیز در تامین سلامتی بدن نقش مهمی دارد.

اشتراک‌گذاری

  • توصیه های تغذیه ای برای روزهای اول شوال

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای دو