سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 9918
  • بازدید: 1,639
  • 1393/07/09 - 10:32:12

فرمانده ناحيه مقاومت بسيج گرمي خبر داد

تحويل داوطلبانه ماهواره در گرمي مغان!‬‎

فرمانده ناحيه بسيج گرمي گفت: چندین دستگاه گیرنده شبکه‌های ماهواره‌ای به شکل داوطلبانه در گرمي تحويل بسيج شد.

به گزارش سبلانه به نقل از سیفار، سرهنگ حسن نوري اظهار کرد: دشمنان با رواج دادن ماهواره در بین خانواده‌ها سعی در تخریب کانون گرم خانواده‌ها دارند.

وي به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون ماهواره اشاره کرد و گفت: معظم‌له فرمودند ماهواره گنداب فساد است و تیرهای زهرآگین آن مردم جهان را نشانه گرفته و تمام تلاشش تخریب کانون گرم خانواده‌ها است.

فرمانده ناحيه مقاومت بسيج شهرستان گرمي طرح «دجال‌واره» را طرح سپاه جهت مقابله با ماهواره عنوان کرد و بيان نمود: هدف سپاه و بسیج در اجرای این طرح آگاهی‌بخشی و روشنگری است.

سرهنگ نوري اضافه كرد: در این طرح نه برخورد و نه پرونده‌ای تشکیل می‌شود بلکه خانواده‌ها با میل و علاقه ماهواره‌ها را تحویل مي‌دهند.

این مسئول ماهواره را مخرب‌ترین تهدید برای جامعه عنوان کرد و گفت: بسیاری از بی‌غیرتی‌ها، تفرقه و نفاق و بی‌بند و باری‌ها از طریق ماهواره بوده است.

وي با قدردانی از تعامل خوب و سازنده رسانه‌های شهرستان با بسیج و سپاه بیان کرد: انتظار می‌رود رسانه‌های استان اعم از مکتوب و مجازی برای مقابله با آسیب‌های مخرب ماهواره طرح «دجال‌واره» را فرهنگ‌سازی کنند تا خانواده‌ها با میل خود ماهواره را تحویل دهند.

وي اضافه كرد: در پي برگزاري نشست روشنگري و نمايشگاه در حوزه‌هاي مقاومت بسيج شهرستان در خصوص آسيب‌ها و مضرات ماهواره، چندین مورد گيرنده ماهواره از منازل تحويل حوزه های برزند و موران شده است.

 

اشتراک‌گذاری

  • تحويل داوطلبانه ماهواره در گرمي مغان!‬‎

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه یک