سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 10662
  • بازدید: 1,346
  • 1393/08/01 - 22:33:44

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با رییس مجلس لبنان دیدار کرد

حجت الاسلام و المسلمین « محمد حسن اختری» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با « نبیه بری» رییس مجلس لبنان دیدار و با وی در باره تحولات منطقه و لبنان و مسائل جهان اسلام گفت وگو کرد.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین اختری بعداز دیدار با رییس مجلس لبنان با ابراز خرسندی از سفر به این کشورگفت: درباره موضوعاتی که دو طرف اهتمام مشترک و ویژه داشتیم، گفت وگو کردیم و نشستی مفید و بسیار خوب بود.

وی افزود: امیدواریم که دولت ، ملت و مجلس لبنان همواره گام های بسوی جلو برای پیشرفت کشورشان بردارند.

براساس این گزارش دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) که ازسوی « سید حسن تبریزی» رییس دفتر این مجمع در لبنان همراهی می شد،همچنین با « السید ابراهیم امین السید» رییس شورای سیاسی حزب الله، اعضای جبهه عمل اسلامی و شورای اداری تجمع علمای مسلمان لبنان بطور جداگانه دیدار و گفت وگو کرد.

در دیدار با جبهه عمل اسلامی لبنان ، شیخ « زهیر الجعید» هماهنگ کننده کل این جبهه و اعضای شورای رهبری آن از جمله دکتر کامل الرفاعی ، شیخ هاشم منقاره ، شیخ شریف توتیو، عبدالله التریاقی و دکتر سالم فتحی یکن حضور داشتند.

در این دیدار در باره ضرورت و راه های تقویت وحدت اسلامی در رویارویی با توطئه ها برای ایجاد فتنه در میان مسلمانان گفت وگو و تبادل نظر شد.

در بیانیه جبهه عمل اسلامی آمده است: دراین دیدار همه امور و مواضع مرتبط با جهان عرب و اسلام در این شرایط استثنایی بررسی و بر وحدت مسلمانان و رویارویی با توطئه های دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید شد.

حجت الاسلام اختری براهمیت نقش علما و جنبش های اسلامی از جمله جبهه عمل اسلامی برای جلوگیری از توطئه های دشمنان ملت های مسلمان تاکید کردو وحدت ملت های مسلمان وهمکاری و تکیه آنها بر مقاومت را برای پیروزی در رویارویی با خطرها بویژه دشمن صهیونیستی و تروریسم تکفیری ضروری دانست.

وی تاکید کرد که نباید اجازه بدهیم عده ای بنام دین اسلام بخواهند چهره این دین رحمت و محبت را مخدوش کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) همچنین در دیدار با شیخ « احمد الزین» رییس هیات امنای تجمع علمای مسلمان لبنان و اعضای شورای اداری آن ، اوضاع منطقه و اقدامات گروه های تکفیری و راه های مقابله با آنها را بررسی کرد.

حجت الاسلام اختری بر ادامه کمک های ایران از لبنان به منظور تقویت توان آن در رویارویی با دشمن صهیونیستی و همچنین گروه های تروریستی تکفیری تاکید و ابراز امیدواری کرد که سفر« سمیر مقبل» معاون نخست وزیر و وزیر دفاع لبنان به ایران موفقیت آمیز و نتایج خوبی برای ملت های لبنان و ایران بویژه تجهیز ارتش لبنان به همراه داشته باشد.

اشتراک‌گذاری

  • دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با رییس مجلس لبنان دیدار کرد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای پنج