- کد خبر: 11996
- بازدید: 1,507
- 1393/08/29 - 21:55:39
مشترک گرامی، اداره مورد نطر شما در شهرستان وجود ندارد!
یک منبع موثق از نابسامانی و همچنین عدم انجام وظایف مسئولین ورزش و جوانان شهرستان کوثر خبر داد.
به گزارش سبلانه به نقل از کیویمیز، یک منبع موثق با تایید خبر فوق اعلام کرد: اداره ورزش و جوانان شهرستان کوثر چند وقتی است حتی بدون انجام دادن کوچکترین فعالیت ورزشی که وظیفه ذاتی یک مسئول و مجموعه ورزشی شهرستان می باشد اداره میشود و هیچ فعالیتی در حوزه وظایف این اداره در سطح شهرستان و حتی در خود اداره مربوطه قابل مشاهده نیست.
وی ادامه داد: علیرغم نبود نیروی کاری و انسانی مورد نیاز در اداره مربوطه؛ تمامی خطوط تلفن های این اداره نیز مسدود می باشد و هیچ مسئولی جوابگوی مشکلات و موانع موجود در زمینه ورزشی از سوی ورزشکاران، همشهریان و مخاطبان نیست.
این منبع موثق در پایان گفت: وضعیت نامناسب زمین چمن تختی و دیگر سالن های ورزشی که در اختیار هیات های ورزشی قرار گرفته اند از بابت نبود امکانات، تجهیزات و تسهیلات گرمایشی در فصل سرما و همچنین از نامناسب بودن وضعیت سرویس های بهداشتی اماکن ورزشی در سطح شهرستان در مضیقه هستند.
گفتنی است که احتمال عدم جذب و یا عدم تخصیص اعتبارات استانی و شهرستانی وضعیت اسفناک ورزش و جوانان شهرستان کوثر را موجب شده است.
لازم است که مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل، آقای ایوب بهتاج جوابگوی این معضل اساسی ورزش در شهرستان کوثر باشد.
انتهای خبر/
دیدگاهها