- کد خبر: 12133
- بازدید: 915
- 1393/09/02 - 23:48:51
کدخدایی مسئولین تنها جایگاه CNG شهر گیوی؛
وقتی هیچ مسئولی جلودار اقدامات خود سرانه جایگاه CNG شهر گیوی نیست!
تنها جایگاه سی ان جی شهر گیوی برای چندمین بار به علت بدهی 300 میلیونی به شرکت گاز تعطیل شد.
به گزارش سبلانه، تنها جایگاه سی ان جی شهر گیوی بیش از چند بار به علت بدهی این جایگاه به شرکت و یا اداره گاز شهر گیوی تعطیل شده و موجب نارضایتی و همچنین آوارگی مسافرین و راننگان گشته است.
همزمان با تعطیلی این جایگاه که تنها جایگاه سی ان جی شهر گیوی به شمار می آید خبرنگار کیویمیز بصورت مستمر و مداوم پیگیر این قضیه شده و مطالب مربوط به آن را در سایت کیویمیز انتشار داده است.
متاسفانه این تعطیلی هایی که خود مسئولین جایگاه بعلت بدهی و عدم پرداخت آن رقم می زنند به وجود می آید و هیچ مسئول بلند پایه شهرستانی و یا استانی هم جوابگوی این معضل مردمی نیست.
به گزارش یک منبع موثق این جایگاه بدلیل بدهی کلان 300 میلیونی به شرکت گاز شهرستان در هر هفته یک و یا دوبار به تعطیلی کشیده شده و معضلی دیگری را برای اهالی این شهر و شهرستان موجب می شود.
حال در این میان مبالغی که در قبال گاز سی ان جی از رانندگان اتومبیل ها دریافت می شود اگر دخل و خرج نمی کند که غیر ممکن است ضرر داشته باشد به جای خود؛ ولی مبالغ دریافتی آن صرف چه چیز هایی می شود را باید از مسئولین جایگاه مربوطه پرسید که بی شک هم زیانی در این جایگاه وجود نداشته است و مسئولین این جایگاه چون فقط بصورت یکه تاز در سطح شهرستان به فعالیت پرداخته اند و رسم کد خدایی را در این شهر آموخته اند بدون توجه به مطالب و انتقادات ذکر شده در سایت کیویمیز به آن چرا که خود بر آن واقفند عمل کرده و همچنان باعث نارضایی مردم این منطقه شده اند.
حال چرا هیچ مسئولی در شهرستان جوابگوی این معضل مردمی نیست ...
انتهای خبر/
منبع: کیویمیز
دیدگاهها