سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 15353
  • بازدید: 2,126
  • 1393/11/29 - 14:56:46

کسب مقام سوم نیر در مسابقات ژیمناستیک قهرمانی استان

تیم شهرستان نیر مقام سوم مسابقات ژیمناستیک قهرمانی استان اردبیل را کسب کرد.

به گزارش سبلانه به نقل از نیریمیز، جشنواره ژیمناستیک قهرمانی استان اردبیل با شرکت 150 نفر از ورزشکاران رشته ژیمناستیک استان در قالب هشت تیم در در گروه سنی زیر 12 سال در خلخال برگزار شد.

در پایان این جشنواره تیم نمین با کسب 17.5 امتیاز، تیم‌های خلخال و ستایش اردبیل مشترکاً با 17 امتیاز و شهرستان نیر با کسب 16.5 امتیاز در جایگاه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

رئیس هیئت ژیمناستیک استان در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: ورزش ژیمناستیک به عنوان ورزش پایه و مادر در توان‌افزایی علاقمندان و در رسیدن ورزشکاران به نقطه قوت، قدرت، چابکی و انعطاف‌پذیری می‌تواند نقش مفید و مؤثری را داشته باشد.

 اباذر کریم‌نژاد اظهار کرد: ورزش ژیمناستیک به عنوان ورزش پایه و مادر در توان‌افزایی علاقمندان و در رسیدن ورزشکاران به نقطه قوت، قدرت، چابکی و انعطاف‌پذیری می‌تواند نقش مفید و مؤثری را داشته باشد.

وی افزود: از سال آینده به شکل دوره‌ای شاهد برگزاری این جشنواره می‌شویم تا با استعدادیابی و پرورش ورزشکاران ژیمناستیک از همان سنین کم بتوانیم مهارت، قدرت و توان آنها را ارتقاء دهیم.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • کسب مقام سوم نیر در مسابقات ژیمناستیک قهرمانی استان

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای پنج