- کد خبر: 16597
- بازدید: 2,472
- 1394/02/04 - 11:01:21
فرماندار خلخال خبر داد؛
کشف شهر زیرزمینی با قدمت 8هزار سال در خلخال
فرماندار خلخال در نشست با مدیر کل میراث فرهنگی استان از کشف یک شهر زیرزمینی با قدمت 8 هزار سال در روستای گرمخانه خلخال خبر داد.
به گزارش خبرنگار به نقل از ازناو ، مهدی احمدی در نشست مشترک که با مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل از کشف شهر زیرزمینی در روستای گرمخانه در 22 کیلومتری خلخال خبر داد.
احمدی گفت: این شهر زیرزمینی که یدی دام نام دارد مربوط به عصر سنگ بوده و تاکنون هیچ تحقیق و مطالعه باستان شناسی روی این شهرزیرزمینی انجام نشده که با هماهنگی استان این مطالعات با حضور تیمهای کارشناسی از استان در روزهای آینده انجام خواهد شد.
همچنین فرماندارخلخال از آغاز مطالعات برای بسرسازی روستای گرمخانه خلخال برای ایجاد یک منطقه گردشگری و تفریحی در این روستا خبر داد.
احمدی گفت با مناسب سازی معابر و آبادانی در روستا و بهسازی و مرمت کوچههای روستا در آینده ای نزدیک این روستا به عنوان قطب گردشگری تاریخی خلخال معرفی خواهد شد.
احمدی از توجهات ویژه اداره میراث فرهنگی استان اردبیل به خلخال تقدیر و خواستار تسریع در اتمام پروسه تبدیل این نماینگی به اداره در شهرستان خلخال شد
کریم حاجی زاده مدیر کل میراث فرهنگی وگردشگری استان اردبیل نیز با اشاره به موقعیت های تاریخی و طبیعی خلخال این منطقه را غنی دانست وگفت: در روزهای آینده تیم های کارشناسی استان در محل شهر زیرزمینی حاضر و تحقیقات اولیه و مطالعات را در خصوص این شهر زیرزمینی انجام خواهند داد.
حاجی زاده همچنین از پیگیری طرح تفرجگاه اندبیل و بیمارستان سلامت توسط بخش خصوصی در این تفرجگاه خبر داد وگفت: ما برای توسعه صنعت گردشگری در همه جای استان مطالعات را شروع کرده ایم و در شهرستان خلخا ل نیز این استعداد به وفرور موجود بوده و مطالعات برای رسیدن به نتیجه و رونق این صنعت ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
دیدگاهها