سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 18993
  • بازدید: 1,818
  • 1394/04/18 - 13:37:50

آمادگی نهادها و ارگان‌های اردبیل برای حضوری پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس

سازمان ها و نهادهای مختلف اردبیل در آستانه روز جهانی قدس با صدور بیانیه های جداگانه ضمن اعلام آمادگی برای حضور در راهپیمایی این روز، خواستار شرکت شکوهمند اقشار مختلف در این مراسم شدند.

به گزارش خبرنگار   با توجه به تعیین ۱۹ تیر به عنوان روز جهانی قدس، سازمان ها، نهادها و ادارات مختلف اردبیل با صدور بیانیه های جداگانه ضمن دعوت از اقشار مختلف استان برای شرکت در این مراسم، آمادگی کامل خود را برای برگزاری هر چه باشکوه تر روز جهانی قدس امسال اعلام کرده اند.

 

در این بیانیه ها ضمن محکوم کردن جنایات ددمنشانه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی بر آرمان آزادی قدس شریف از چنگال جنایتکاران صهیونیست و حمایت همه جانبه از مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین تاکید شده است.

 

دادگستری کل استان اردبیل، فرمانداری های استان، اداره کل امور مالیاتی استان و ادارات تابعه، کارکنان و کتابداران کتابخانه های عمومی استان، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه محقق اردبیلی و شعب استانی این دانشگاه، دانشگاه پیام نور، نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان، مدیریت حج و عتبات، مدیران و کارکنان بانک‌های کشاورزی و سپه، بسیج دانشجویی دانشگاه های استان، فرماندهان و بسیجیان پایگاه های مقاومت ادارات کل، سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه حضرت عباس (ع)، بسیج ورزشکاران ، بسیج جامعه زنان، سازمان بسیج مهندسین صنعت و عمران، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل امور عشایر، شرکت غله و خدمات بازرگانی،خانه کارگر، بنیاد شهید و امور ایثارگران، شرکت توزیع نیروی برق ، فرماندهان، کار کنان و سربازان سپاه حضرت عباس (ع) استان، صدا و سیمای مرکز اردبیل و اداره کل بهزیستی استان اردبیل از جمله نهادها، سازمان ها و اداراتی هستند که به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه صادر کردند.

 

اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل: اسرائیل غاصب،سست‌تر از تار عنکبوت

در بیانیه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل آمده است: اکنون در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان قرار گرفته ایم که این روز بزرگ و تاریخی از سوی امام خمینی (ره) رهبر کبیر جمهوری اسلامی به نام روز جهانی قدس نامگذاری شده است و امام راحلمان اسرائیل غاصب را از تار عنکبوت سست تر دانسته و وحدت مسلمین جهان را نسبت به از بین بردن این اشغالگر قدس شریف تاکید فرموده اند در این راستا کارکنان و عوامل اجرایی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل هم زمان با سراسر  کشور و با دعوت از اقشار مختلف مردم، گروههای سیاسی، اصناف، فرهنگیان، دانشجویان ، دانش آموزان و قاطبه ملت در این راهپیمایی با شکوه حضور می یابد و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهند کوبید.

 این بیانیه آمده می افزاید: مردم روزه دار استان اردبیل با حضور منسجم و یکپارچه در تظاهرات روز جهانی قدس بار دیگر برای آزاد سازی اولین قبله گاه مسلمین جهان با شعارهای کوبنده خود اسرائیل غاصب و آمریکای جنایتکار را محکوم می کنندکه در این راستا اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با قدردانی و قبولی طاعات و عبادات تمامی شهروندان و مسلمین گرامی، همگام و همراه با تمام اقشار مختلف با تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری از ادارات اوقاف شهرستانهای استان، اصحاب وقف، متولیان موقوفات و خدام بقاع متبرکه و جامعه قرآنی از عموم مردم روزه دار و مؤمن برای حضور به هم فشرده در صفوف نماز جمعه روز جهانی قدس و تظاهرات گسترده این جمعه حماسی دعوت بعمل آورده است.

 

 

سازمان بسیج مهندسین صنعت و عمران استان اردبیل:مسئله فلسطین هیچگاه از دستور کار نظام خارج نخواهد شد

در بخشی از بیانیه سازمان بسیج مهندسین صنعت و عمران استان اردبیل آمده است: رژیم کودک­‌کش صهیونیست باید بداند حکومت اسلامی و به ویژه مردم شریف و انقلابی ایران همواره از حقوق به­‌حق ملّت فلسطین حمایت کرده و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: "مسئله فلسطین همچنان یک مسئله اصلی برای جمهوری اسلامی ایران است و هیچگاه از دستور کار نظام خارج نخواهد شد.

ما جامعه مهندسین صنعت و عمران بسیجی استان اردبیل به همراه سایر متخصصین متعهد، آزاده و دلسوز استان با الهام از مکتب ناب محمدی (ص) و اندیشه­ های استکبار­ستیزی معمار کبیر انقلاب ضمن همدردی با مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین، جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و در روز جمعه، همگام با مردم خداجوی ایران اسلامی و مردم دیگر کشورهای جهان در راهپیمایی با شکوه روز قدس شرکت خواهیم کرد و با مشت­‌های گره کرده شعار "مرگ بر سه قاتل کودکان ، آل سعود، اسرائیل، آمریکای بی­ وجدان"، سر خواهیم داد.

در بخش پایانی بیانیه سازمان بسیج مهندسین صنعت و عمران استان اردبیل آمده است: از آحاد مردم انقلابی و همیشه در صحنه و روزه‌دار به ویژه قشر مهندسین صنعت و عمران استان نیز دعوت می‌­کنیم تا در یاری مظلومان و مخاصمت با ظالمان به پا خواسته و با حضور در راهپیمائی روز جهانی قدس لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی بیندازند که این اقدام موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی می شود.

 

بسیج جامعه زنان استان اردبیل: اسرائیل و هم‌پیمانانش باید از صفحه روزگار محو شود

در بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل به مناسبت روزجهانی قدس، آمده است: امروز درندگان اسرائیل و هم‌پیمانانش مانند رژیم آل سعود تحت حمایت آشکار شیطان بزرگ آمریکا و شیطان زادگان اروپایی مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و یمن و سوریه را با قساوت و درندگی به جهت دفاع از کرامت انسانی خویش به خاک و خون کشیده و مورد آماج باران موشک وتوپ ها وتانک ها قرار می دهند.

امسال هم مانند سالهای گذشته کلیه خواهران بسیجی استان اردبیل ضمن لبیک به فرامین مقام عظمای ولایت دوشادوش مردم شهید پرور اردبیل در روز جهانی قدس مشت های گره کرده  خود را به سمت دهان صهیونیسم و حامیان آن نشانه می گیرند و خواستار آزادی مظلومین خواهند شد و به جهانیان اعلام خواهند کرد که اسرائیل پلید و هم پیمانانش باید از صفحه روزگار محو شود.

 

بسیج هنرمندان استان اردبیل: تقویت گروههای جهادی فلسطین یک‌ضرورت است

سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل با صدور بیانیه ای ضمن تاکید بر شرکت هنرمندان بسیجی در این راهپیمایی بزرگ، اقدامات اخیر رژیم منحوس صهیونیستی در منطقه را محکوم کرد.

در بخشی از بیانیه، سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل  آمده است: فلسطین سرزمین اسلامی است و متعلق به همه مسلمانان جهان اسلام است و هیچ کشور، گروه و سازمان خارج از جهان اسلام نمی تواند برای این سرزمین تصمیم گیری کند؛ هویت فلسطین و ملت فلسطین، هویت اسلامی است و تنها با تمسک به قرآن کریم و اعتقادات اسلامی می توان به بسیج ملت ها و امت اسلامی برای آزادسازی فلسطین مبادرت کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: قدس در تاریخ درخشان امت اسلام نماد همدلی و همزبانی همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان  است، قدس محور هویت و اتحاد امتی است که مستضعفان زمین را وارثان واقعی می داند و روز قدس نماد آزادیخواهی، ظلم ستیزی، وحدت و همدلی امت اسلامی است تا با خروش یکپارچه علیه ظلم و بیداد، پرچم عدالت طلبی در جهان برافراشته و لبیک گویان به فریاد همیشه خروشان امام خمینی (ره) برای آزادی بیت المقدس، ظرفیت و توان خویش را به رخ زیاده خواهان عالم بکشند.

ما هنرمندان بسیجی استان اردبیل پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه و پیروزی حماس در جنگ 22 روزه غزه و مقاومت مردم مسلمان یمن و سوریه را در سایه اتکا به خدواند متعال و از طریق پافشاری بر مقاومت اسلامی دانسته و بر تقویت هر چه بیشتر مواضع گروهها و سازمان های جهادی و اسلامی در فلسطین نظیر جهاد اسلامی و حماس و مجاهدان فی سبیل الله در سوریه ویمن، پافشاری می کنیم و در آستانه روزجهانی قدس طرح آمریکایی ـ صهیونیستی ،به خاک وخون کشاندن مردم مسلمان وروزه دار غزه، یمن و سوریه را به شدت محکوم کرده و همگام با مسلمانان دنیا و ایران اسلامی با الهام از آموزه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و لبیک به ندای ولی امرمسلمین حضرت آیت العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، پاسخ قاطعانه ای به شیطنت های رژیم اشغالگر قدس و مدعیان دروغین سازمان های به اصطلاح مدافع حقوق بشر خواهیم داد.

 

بسیج ورزشکاران اردبیل: رژیم غاصب صهیونیستی تهدیدکننده واقعی  صلح جهانی

سازمان بسیج ورزشکاران اردبیل هم در بیانیه روز جهانی قدس آورده است: روز قدس نماد ظلم ستیزی ابدی و عدالت جویی ازلی اُمتی مسلمان است که همه جهانیان را به حضور حماسی در مبارزه بی امان با استکبار جهانی و عیادیش فرا می‌خواند.

در ادامه آمده است: امروزه جهان اسلام به ویژه کشورهای خاورمیانه از فلسطین گرفته تا یمن شاهد دسیسه های رژیم غاصب صهیونیستی و سیاست های غلط کشورهای منطقه و مرتجع عربی و جریان های تروریستی تکفیری است که باعث به خاک و خون کشیده شدن انسان های بی گناه شده است.

در بیانیه سازمان بسیج ورزشکاران اردبیل، تصریح شده است: سکوت جوامع بین المللی از جمله سازمان بین الملل منجر به شعله ور شدن آتش فتنه توسط رژیم غاصب صهیونیستی و جریان های تکفیری شده است و از سوی دیگر کشورهای عضو 1+5 با سنگ اندازی در برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران این فرصت را به دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بویژه رژیم غاصب صهیونیستی که منشاء اصلی بحران در منطقه و تهدید کننده واقعی امنیت و صلح جهانی است داده تا بدترین شرایط در فلسطین، عراق، لبنان، سوریه و یمن را به بوجود آورد و موجب آواره شدن چندین میلیون انسان بی گناه شود.

این بیانیه تصریح کرده است: آحاد ملت ایران با راهپیمایی گسترده در روز قدس به جهانیان نشان خواهند داد که هیچ ستمگری را یارای مقاومت در برابر سیل خروشان امت به پا خواسته اسلام نیست و اسرائیل، محکوم به نابودی است.

در پایان این بیانیه خاطر نشان شده است: به همین منظور جامعه ورزشی استان اردبيل و بسیجیان ورزشکار بر خود وظیفه می دانیم همگام با سایر اقشار جامعه در راهپیمایی روز جهانی قدس که روز بیزاری از رژیم غاصب صهیونیستی است و به فرموده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام  خمینی (ره) که اسرائیل غده سرطانی است که باید از صحنه روزگار محو گردد، شرکت کرده و با فریاد مرگ بر آمریگا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از ستمگران و غاصبان اعلام و از ورزشکارانی که در مقابل رقیبان رژیم صهیونیستی حاضر به مسابقه نشده اند حمایت کرده  و از ملت شریف ایران اسلامی می خواهیم ضمن حمایت از آرمان های فلسطین در برابر توطئه های رژیم صهیونیستی هشیار بوده و قضیه فلسطین که مسئله اصلی جهان اسلام است را هرگز به فراموشی نسپارند.

در پایان از تیم مذاکره کننده هسته ای هم می خواهیم خطوط قرمز نظامی جمهوری اسلامی ایران را رعایت و فرامین حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی ) را نصب العین خود قرار دهند.

 

کانون بسيج اساتيد دانشگاه محقق اردبيلی: اتحاد شوم عربی-غربی-عبری فجایع یمن را رقم می‌زند

کانون بسيج اساتيد و پايگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبيلی با صدور بیانیه ای از عموم دانشگاهیان استان جهت شرکت در راهپیمایی گرامیداشت رورز جهانی قدس دعوت کردند.

این بیانیه که از سوی بسیج اساتید دانشگاه محقق و معونت فرهنگی این دانشگاه صادر شده است امده است :امسال در حالی به برگزاری مراسم روز جهانی قدس، اين بزرگ ميراث پايا و پويای خمينی کبير، نزديک می‌شويم که مسلمانان جهان شاهد کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم يمن در سايه اتحاد شوم جبهه عربی-غربی-عبری و نيز خطر گروه‌های تروريستی-تکفيری برآمده از جهالت دينی هستیم.

در ادامه این بیانیه کانون بسيج اساتيد و پايگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبيلی با نثار بهترين درودهای خود به‌ مردم مقاوم فلسطين و يمن و ادای احترام به شهدای جبهه مقاومت اسلامی، جنايت رژيم صهيونيستی و رژيم آل سعود در به خاک و خون کشيدن زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع را محکوم کرده و ضمن حمايت از مردم مسلمان فلسطين و يمن، همگان را به بزرگداشت روز جهانی قدس و حضوری پرشکوه تر از گذشته در راهپيمايی آن دعوت کرد.

 

شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اردبیل: سکوت شورای امنیت در قبال کشتار مردم غزه تاسف‌آور است

در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل تاکید  شده است: بدون تردید گسترش حرکت های افراطی و جریان های تروریستی تکفیری در منطقه، حاصل سیاست های جنگ افروزانه ی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس است.

 

در این بیانیه با بیان اینکه روز قدس روز ایستادگی مستضعفان عالم در برابر مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود، پرده از چهره ی کریه صهیونیست جنایتکار، آمریکا و هم پیمانان آنها بر می دارد آمده است: ادعاهای مزورانه در خصوص دموکراسی و حقوق بشر پوچ و بی معنا است.

این بیانیه می افزاید:در شرایطی که آمریکا و متحدان غربی آن در راستای تامین امنیت و منافع رژیم غاصب صهیونیستی، با حمایت های گسترده مالی و تسلیحاتی، خون هزاران تن از مردم بی گناه در عراق، سوریه، یمن، فلسطین، و..... را می ریزند، سکوت مجامع و سازمان های مدعی حقوق بشر و شورای امنیت سازمان ملل، جای بسی تاسف دارد.

در پایان بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل ضمن گرامی داشت روز جهانی قدس و محکوم نمودن جنایت های ددمنشانه ی رژیم آل سعود علیه مردم مظلوم و بی دفاع یمن و ادامه ی محاصره ی مردم ستمدیده غزه و حمایت از آرمان های مقاومت ملت فلسطین، آمادگی کامل خود را برای حضوری پرشور، همراه ملت بزرگ ایران و دیگر ملت های آزادی خواه جهان در راه پیمایی روز جهانی قدس اعلام داشته و از عموم مردم مسلمان و آزاد اندیش می خواهد، با شکوه تر از هر سال در راه پیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده و با ادای وظیفه

نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل: بی‌تردید سرنوشت فلسطین مسیر آینده جهان اسلام را رقم می‌زند

در بیانیه نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به مناسبت روز قدس آمده است: بی‌تردید سرنوشت فلسطین مسیر آینده جهان اسلام را رقم می‌زند و از این روست که در سخنان و اندیشه والای حضرت امام (ره)، مقام معظم رهبری، علمای بزرگوار، مراجع عظام و اندیشمندان اسلامی، کلید حل مشکلات مسلمانان و مهمترین مسئله دنیای اسلام فلسطین است که باید همواره  مورد توجه و اهتمام امت اسلامی قرار گیرد.

در این بیانیه آمده است: دوران کنونی، عصر بیداری و روشنگری اسلامی است و فلسطین در کانون این خیزش اسلامی قرار گرفته، بیش از 60 سال از اشغال قطعه‌ای مهم، مقدس و ایدئو استراتژیک جهان اسلام می‌گذرد و ملت مظلوم فلسطین همچنان دوران‌های پر محنتی را با آزمون‌های گوناگون می‌گذرانند، از مقاومت‌های مظلومانه، آوارگی، غربت و مشاهده نابودی خانه و کاشانه و قتل عام عزیزان خود و کودکان و زنان بی‌پناه تا روی آوردن بعضی سران بزدل و سازشکار و ساده‌اندیش عرب به معامله‌های بی‌فرجام سیاسی و قمار سراسر باخت در مذاکرات ننگین به اصطلاح صلح با اشغالگران و واسطه قرار دادن حامیان اصلی قصابان صبرا و شتیلا و دیریاسین و خیانت بعضی از زمامداران کشورهای منطقه و....

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: در چنین دورانی حمایت مادی، معنوی و پشتیبانی از مجاهدان و جهادگران فلسطینی در دفاع مقدس در مقابل غده سرطانی منطقه، حمایت از شأن و منزلت و افتخار جهان اسلام است که و این وظیفه، مسئولیت ملت‌ها، دولت‌ها، علما، نخبگان و روشنفکران اسلامی و عموم مسلمانان را دو چندان کرده است.

در این بیانیه آمده است: در این میان ملت و دولت جمهوری اسلامی که پرچم حمایت راستین از فلسطین را بر دوش دارد همتی مضاعف را در این راستا به عهده دارد و حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس یکی از جلوه‌های آن است.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: کارکنان و کتابداران کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل که همواره در کنار صفوف مردم شهید‌پرور استان بوده‌اند با محکوم کردن شدید یورش وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مردم بی‌دفاع غزه، در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همراه با امت روزه‌دار و مردم غیور استان اردبیل به صحنه می‌آیند و بار دیگر انزجار خود را از صهیونیسم و حامیان آنها اعلام می‌کنند و از عموم مردم روزه‌دار و شب زنده‌داران شب‌های قدر برای حضوری پرشورتر از گذشته در راهپیمایی روز قدس دعوت می‌کنند، امید است که روزی شاهد آزادی قدس شریف و بازگشت آن به آغوش دنیای اسلام باشیم.

دادگستری استان اردبیل: امروز وقت آن رسیده که سرزمین فلسطین ستمدیده رها شود

دادگستری استان اردبیل با صدور بیانیه ای بر حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس تاکید  و آورده است: روز جهانی قدس روز استقامت، ایستادگی، روز پایداری حق در برابر باطل، روز مقابله با زور و تزویر و روزی است که سیل تازیانه نگاه‌های خشمگین و فریادهای آتشین مسلمانان دودمان ستم آمریکا و اسرائیل را بر باد می‌دهد.

در این بیانیه آمده است: روز قدس نماد آزادی‌خواهی، ظلم‌ستیزی، وحدت و همدلی امت اسلامی است تا با خروش یکپارچه علیه ظلم و بیداد، پرچم عدالت‌طلبی را در جهان برافراشته و ظرفیت و توان خود را به رخ زیاده‌خواهان عالم بکشانند.

در قسمتی از بیانیه دادگستری استان اردبیل آمده است: امروز وقت آن رسیده که سرزمین فلسطین ستمدیده به یاری خداوند متعال و به همت و جهاد مردان و زنان آزاده از شر ظالمان خون‌خواری که با فتنه و مکر شیطانی به جان مسلمانان افتاده و خون سرخ آنها را می‌مکند، رها شود.

در این بیانیه آمده است: کلیه مدیران، قضات و کارمندان دادگستری کل استان اردبیل با اعلام حضور گسترده خود در راهپیمایی دشمن‌شکن روز جهانی قدس، همراه و هم صدا با ملت بزرگ ایران و ملل آزاده و ظلم‌ستیز جهان بار دیگر به ندای حضرت روح‌الله (ره) و خلف صالحش حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای لبیک گفته و نفرت و انزجار خود را از متجاوزان به سرزمین فلسطین و قدس شریف اعلام می‌دارند.

فرمانداری اردبیل: روز قدس فریاد وحدت امت اسلام علیه کودک‌کشی از غزه تا یمن است

در بیانیه فرمانداری اردبیل که به مناسبت روز قدس صادر شده ، امده است: روز جهانی قدس تجلی آرمان فلسطین و فریاد وحدت امت اسلام علیه جاهلیت مدرن و کودک کشی از غزه تا یمن است.

در این بیانیه تاکید شده است: روز قدس، روز بیداری و حماسه و شکفتن حنجره هاست، روز جوانه زدن مشت های گره کرده از سرزمین قبله است.

این بیانیه تصریح کرده است: طراحی هوشمندانه روز جهانی قدس و فرصت سازی برای نشان دادن وحدت و اراده امت اسلامی در قبال حل مسأله فلسطین و دفع غدّه سرطانی اسرائیل به عنوان اولویت اول جهان اسلام توسط حضرت امام خمینی(ره) یک تصمیم راهبردی بود که طی ۳۷ سال اخیر سبب شد در میدان رقابت سنگین و تنازع بین قدرت های جهانی، آرمان آزادی قدس شریف به مثابه یک ضرورت حتمی و تاریخی پلی به گذشته، حال و آینده آحاد مسلمانان عالم ایجاد کند.

در بیانیه فرمانداری اردبیل آمده است: گفتمان انقلاب اسلامی و نفوذ پیام های دشمن شناسی و استکبار ستیزی و دفاع از مظلوم و تاختن بر ظالم از ایران اسلامی به سایر ممالک اسلامی، ظهور مکتب مقاومت در منطقه را رقم زد و با عملیاتی کردن ایده های راهبردی خود از حوزه ذهن به عرصه عمل و قدرت نمایی بر روی زمین، اسباب هراس و وحشت سردمداران سلطه و صهیونیسم بین المللی را فراهم ساخته است و آنان را وادار به انفعال و طراحی سناریوهای خباثت آمیز و جنایت کارانه در جلوگیری از گسترش دامنه تأثیر گذار مکتب و منطق مقاومت با راه اندازی جنگ های نیابتی و فتنه های تروریستی در سرزمین های اسلامی کرده است.

این بیانیه خاطر نشان کرده است: فریاد رسای مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان در راستای آزادی قدس شریف و سرزمین سرخ گون فلسطین مظلوم، براندام نحیف صهیونیزم غاصب لرزه خواهد افکند و بنیاد سستشان را فرو خواهد ریخت و از سوی دیگر بارقه امید به جهاد و مبارزه در مجاهدان راست‌قامت فلسطین را بیش از پیش خواهد کرد .

در بخش پایانی این بیانیه تصریح شده است: حوادث تلخ و شرارت‌های دنیای استکبار و صهیونیزم در خاورمیانه و کشورهای مسلمان سوریه، عراق، بحرین و سایر نقاط جهان و کشتار بی‌رحمانه کودکان، زنان، پیران و اقدامات ضد بشری جماعتی نادان و پریشان حال به نام «داعش» آئینه‌ای برای تماشای چهره واقعی استکبار و استعمار قدیم و جدید در جهان است.

فرمانداری اردبیل ضمن محکوم کردن جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی اشغالگر قدس، از عموم مردم متدين ، روزه دار و هميشه در صحنه شهرستان اردبیل، بسيجيان ، خانواده معظم شهدا ،جانبازان و ايثارگران ،روحانيون ، ورزشكاران ، هنرمندان ، اصناف ، بازاريان ، کارمندان و کارکنان ، اساتيد و دانشجوريان و... دعوت می کند جهت بیعت با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و حمایت از مردم مظلوم فلسطین وغزه در راهپیمائی یوم ا... قدس حضور پرشور داشته و نسبت به ابراز انزجار و نفرت خود از رژیم غاصب قدس و اعمال ننگین آن به نمایش بگذارند.

 

اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل: روز قدس تجلی خروش همراه با بصیرت امت اسلامی

اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل به مناسبت روز جهانی قدس با صدور بیانیه‌ای از فرهنگیان و دانش‌آموزان برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین به ویژه مردم ستمدیده غزه جهت شرکت حماسی در این راهپیمایی دعوت کرد.

در این بیانیه آمده است: روز قدس روز نشان دادن عظمت و اتحاد امت اسلامی در حمایت از فلسطین، تجلی خروش همراه با بصیرت امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم تروریستی و غاصب صهیونیستی است.

این بیانیه می‌افزاید: ملت غیور ایران اسلامی نیز با تاسی از پیر و مقتدای سفر کرده خود و در راستای لبیک به ولی و مقتدای خود حضرت امام خامنه‌ای همواره از آرمان فلسطین مظلوم حمایت کرده و هیچگاه قدمی از این آرمان‌ها عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در این بیانیه تصریح شده است: ملت غیور و روزه‌دار ایران اسلامی بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور پر شور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس نشان می‌دهد که گذشت زمان از اهمیت مسئله قدس نکاسته و هم دل و همراه با مردم مظلوم فلسطین در آزادسازی قدس شریف حضور حماسی خواهند داشت.

در این بیانیه کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز با پیروی از رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای و در جهت تحقق آرمان‌های امام خمینی (ره) با محکوم کردن جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی پرشورتر از سال‌های گذشته در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همگام با امت بیدار، ولایت‌مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی حضور گسترده در راهپیمایی حمایت از آرمان قدس شریف را اعلام کرده و از آحاد امت اسلامی به ویژه فرهنگیان و دانش‌آموزان استان دعوت می‌کند با حضور با بصیرت در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر خشم، نفرت و انزجار خود را از حملات وحشیانه رژیم غاصب و صهیونیستی اسرائیل به مردم مظلوم فلسطین به ویژه غزه اعلام کنند.

 

اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل: جهان اسلام آغشته به فتنه استکبار جهانی است

اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل نیز در آستانه روز قدس بیانیه صادر کرد که در آن آمده است: بار دیگر تراژدی غمناک جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه کودکان، زنان و مردان مظلوم غزه در ماه ضیافت الهی تکرار شد.

استکبار جهانی با نقشه‌ای از قبل طراحی شده مسلمان جهان را به فتنه، تفرقه و تکفیر گرفتار کرده است و رژیم اشغالگر قدس نیز با استفاده از سکوت شرم‌آور مجامع بین‌المللی و دولت‌های منافق عربی جنایات ضد بشری خود را تداوم بخشیده است.

در این بیانیه بیان شده است: بی‌تردید یکی از وقایع تاریخی که بسیار حائز اهمیت است و در اوائل پیروزی انقلاب اسلامی به دست رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) دایر شد، روز جهانی قدس است.

در پایان این بیانیه آمده است: ما خانواده حفاظت محیط زیست استان با گرامیداشت این روز بزرگ و لبیک مجدد به ندای ملکوتی آن پیر فرزانه و بیعت دوباره با رهبر معظم انقلاب، همگام با دیگر اقشار جامعه یکبار دیگر فریاد برائتمان از رژیم اشغالگر قدس را با حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس اعلام داشته و از همه مردم بزرگوار و فهیم استان برای شرکت در این راهپیمایی دعوت می‌کنیم.

 

 انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • آمادگی نهادها و ارگان‌های اردبیل برای حضوری پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه ده