سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 23836
  • بازدید: 1,746
  • 1394/09/28 - 16:10:33

کسب دیپلم افتخار مسابقه نقاشی بلغارستان توسط کودک اصلاندوزی+عکس

"آیلین بالایی" هنرمند شش ساله اصلاندوزی در مسابقه بین المللی نقاشی کشور بلغارستان موفق به کسب دیپلم افتخار شد.

به گزارش خبرنگار به نقل از ارس تبار،هفدهمین مسابقه بین‌المللی نقاشی«نوا زاگورا» کشور بلغارستان در سال 2015، پنج دیپلم افتخار خود را به کودکان ایرانی و یک دیپلم دیگر را به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهدا کرد.

این مسابقه با موضوع «آزاد» برگزار و آثار پنج عضو برگزیده کانون در این رقابت از میان 3807 اثر رسیده از 39 کشور جهان انتخاب شد.

بر این اساس «آیلین بالایی» کودک شش ساله از اصلاندوز اردبیل،«آرش زارعی» 7 ساله از کوزران کرمانشاه، «زهرا یادگاریان» و «محمد پوریا علی‌خانی» هر دو 9 ساله از خرم‌آباد لرستان و شیراز در استان فارس و «نیوشا خادم» عضو 10 ساله مرکز آفرینش‌های کانون تهران موفق به دریافت دیپلم افتخار این رقابت هنری شدند و یک دیپلم افتخار نیز به دلیل مشارکت فعال به امور بین‌الملل کانون اهدا شد.

به گزارش ارس تبار،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 15 اثر نقاشی اعضای مراکز فرهنگی هنری خود را به این مسابقه ارسال کرده بود.

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • کسب دیپلم افتخار مسابقه نقاشی بلغارستان توسط کودک اصلاندوزی+عکس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه چهار