سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 25639
  • بازدید: 2,810
  • 1394/11/16 - 10:33:04

نماینده دور هشتم مجلس:

شوراي نگهبان صاحب امتياز تعيين صلاحيت‌هاست

نماينده دوره هشتم مجلس وتحليلگر سياسي كشور گفت: شوراي نگهبان صاحب امتيازتعيين صلاحيت ها است نه برخي ليبرال مآب ها كه اعتقادي به خطوط اصلي انقلاب ندارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، قاسم محمدی در نشست روشنگری انتخابات اظهار داشت: خط اصلی انقلاب؛ ولايت و رهبري عظيم الشان انقلاب است و ولايت امام خامنه ای در سلسله ولايت اهل بيت عليهم السلام، امروز برای تمامی مسلمانان انقلابی جهان خط روشن و شفاف و بی بديل مبارزه داخلي و بيروني است.

محمدی تصريح كرد: نوه امام( ره) بودن احترام برانگيز است لكن اجتهاد نمی آورد و بايد همه ما در مقابل قانون تمكين نموده و سعی نكنيم در مقابل نهادهای مهمی چون شورای نگهبان از در لجبازی وارد مباحث مهم انتخاباتی و قانونی شويم.

وي خطاب به همه كانديداهای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خاطرنشان كرد: همچون گذشته بايد برای برگزاری انتخاباتی باشكوه به شورای نگهبان اعتماد نموده و يقين داشته باشيم اين نهاد فقط براي صيانت از انقلاب و قانون اقدام کرده و با بررسی های كامل تر اگر فردی را برای بازگشت به صحنه انتخابات محق بداند، حتما آن را در موعد مقرر اعلام عمومي خواهد کرد.

اين استاد دانشگاه افزود: همه ما به عنوان شهروندان جامعه اسلامی بايد از هر نوع تخريب و شايعه پراكنی درخصوص شخصيت هاي حاضر در عرصه انتخابات پرهيز نموده و به فكر آبروی افراد باشيم تا از اين طريق پاسدار وجهه عدالت گستر و رئوف نظام اسلامي باشيم.

نماينده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرا رسيدن دهه مباركه فجر گفت: بدون ترديد پيروزی انقلاب اسلامي ايران در بهمن1357 كه رهبری آن را امام خمينی( ره) با پشتوانه مردمی به پيش بردند، ساختار منطقه و نظام بين الملل را دگرگون كرد و اين بزرگترين تحول در سطح دنيا بود كه هيچ ابرقدرتی نتوانست آن را ناديده بگيرد.

وي اظهار داشت: همه ما ديديم عظمت انقلاب اسلامي به گونه ای بود كه در برخي كشورهای منطقه از انقلاب اسلامي ايران الگوی مناسبي دريافت گرديد و برخی ديكتاتورها را به تاريخ سپرد.

اين استاد دانشگاه افزود: اكنون جايگاه انقلاب اسلامي ما در دنيا به گونه ای است كه برخی ناظران سياسی، جمهوری اسلامی را محوری می دانند كه خلاء رهبري حاكم بر كشورهاي عربي را تا حدودي پر كرده و ملت ها برآنند با الگو قرار دادن آن از ظرفيت ها و پيام های آن برای تحقق آرمان های خويش استفاده کنند.

محمدی با اشاره به حيات با عزت و افتخارآميز نظام اسلامي در طول 36 سال گذشته تصريح كرد: امروز حضرت امام خمينی (ره) و انديشه‌های آن بزرگوار، زمينه‌ها و چگونگی شكل گيری انقلاب اسلامی ايران، سير تكوينی انقلاب اسلامی از زمان پيروزی تا حال حاضر، چگونگی دگرگونی جايگاه ايران در معادلات منطقه‌ای و جهانی از جمله مولفه‌هايی هستند كه همه كارشناسان و صاحب نظران بر روی آن اقدامات مطالعاتي انجام مي دهند.

وي با بيان اينكه افکار و ایده های تیزهوشانه امام خامنه اي نیز برگ برنده ايران و آرام بخش ملت ها است، ادامه داد: توسعه و پيشرفت كنونی كشور ما به رغم 8 سال جنگ تحميلی و تحريم ها و تهديدات گسترده غرب و شرق اتفاق افتاده است و ايران را به كشوري پيشرفته در منطقه و جهان مبدل كرده است.

محمدی اذعان داشت: ايران امروز كشوری شده است كه هم ساختار سياسي مردم سالار و پيشرفته دارد و هم در حوزه علم و پيشرفت توانسته به دستاوردهای روز جهان دست يابد.

فعال رسانه اي كشور با قدردانی از حضور باصلابت ملت ايران در عرصه های مختلف افزود: جمهوري اسلامی با رويكرد به عدم سرسپردگي به قدرت های جهانی و تلاش برای برقراری صلح و عدالت جهانی و پرچمداری مبارزه با استكبار، توانسته جهانيان را به خود معطوف سازد و بگونه‌ای امروز در بسياري از تحولات منطقه‌ای و جهانی، حتی دول غرب نمي‌تواند نقش ايران را ناديده بگيرند.

محمدي تاكيد كرد: اگر امروز دولتمردان ما در عرصه سياست های خارجی حساسيت لازم و درايت كافي از خود نشان ندهند ممكن است با آسيب جدي روبرو شويم بنابراين ضرورت دارد در ارتباط با خارجی ها منويات راهگشای رهبر معظم چراغ راه قرار گرفته و در اين موضوع دقت نظر داشته باشيم.

وي در پايان تصريح كرد: همه ما وظيفه داريم در انتقال ارزش های اسلامی و انقلاب به نسل جديد و آينده بكوشيم و اجازه ندهيم تبليغات سوء دشمنان در اراده ملت و به ويژه جوانان پاك طينت ما خللي وارد سازد.

 

انتهای پیام/م

 

اشتراک‌گذاری

  • شوراي نگهبان صاحب امتياز تعيين صلاحيت‌هاست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای ده