- کد خبر: 25705
- بازدید: 820
- 1394/11/17 - 19:16:44
ادعای بی اساس برخی کاندیداها و واکنش مدیر عامل شهرک صنعتی خلخال
مدیر عامل شهرک صنعتی خلخال گفت: بنده به عنوان مدیر عامل شهرک صنعتی خلخال اعلام می کنم که که در حال حاضر از 40واحد مستقر در شهرک صنعتی خلخال 28 واحد فعال است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، ذوالفقار بفراجردی مدیر عامل شهرک صنعتی خلخال امروز در گفتگو با ازناو، با اشاره به بعضی از شایعات پخش شده در محافل و مجالس شبانه و خانگی انتخاباتی توسط برخی از کاندیداها که خبر از تعطیلی کلیه واحدهای شهرک صنعتی خلخال را می دهند، گفت:این حرفها صحیح نیست.
وی افزود: پخش چنین شایعاتی دور از اخلاق انتخاباتی است و تنها انحراف ذهن مردم را به دنبال داشته و نامزدها نباید به خاطر کسب محبوبیت دست به هر کاری بزنند.
وی تصریح کرد: بنده به عنوان مدیر عامل شهرک صنعتی خلخال می گویم که در حال حاضر از 40واحد مستقر در شهرک صنعتی خلخال 28 واحد فعال بوده و بیش از 200 نفر در شهرک صنعتی شماره یک خلخال واقع در کنار دست مسکن مهر مشغول هستند.
ذوالفقار بفراجردی افزود: به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر دو واحد جدید نیز در زمینه تولید سنگ مصنوعی و فنس گالوانیزه و بتن آماده دیجیتال افتتاح شد .
بفراجردی در ادامه گفتگوی خود اظهار داشت: واحد هاي دیگری در زمینه های تولید پروفیل، یو پی وی سی ، خاک پلیت، ظروف یکبار مصرف و نایلکس تزریق پلاستیک سنگ بری در آینده نزدیک ابتدی سال نود و پنج به بهره برداری خواهد رسید.
وی با تاکید بر این موضوع که قانون مداری و رعایت اخلاق انتخاباتی یکی از اصلی ترین وظایف کاندیدها است، خاطر نشان کرد: اینکه نامزد های انتخاباتی مجلس شورا ی اسلامی در سخنان خانه به خانه خود ایراد می فرمایند که در شهرک صنعتی خلخال بیش از دو واحد فعال نیست، کذب است.
وی گفت: از آقایانی که وارد میدان انتخاباتی شدهاند تقاضا دارم با ترفندها ی مختلف به نام دموکراسی و انحراف و گمراهی در ذهن مردم وبویژه صنعت گران بوجود نیاورند و حرمت اخلاقی اجتماعی و اقتصادی و منافع ملی را صیانت کنند و اجازه دهند تا مردم با معیارهای درست بهترین را برگزیده و راهی مجلس کنند و دامن خود را آلوده به گناه نکنند.
انتهای پیام/
دیدگاهها