- کد خبر: 2602
- بازدید: 2,099
- 1391/07/19 - 13:35:02
معاون ساماندهی امور جوانان خواستار شد
ایجاد نظام مدیریت راهبردی امور جوانان در کشور
معاون ساماندهی امور جوانان، وزارت ورزش و جوانان کشور خواستار ایجاد یک نظام مدیریت راهبردی امور جوانان در کشور شد.
به گزارش سبلانه به نقل از خبرگزاری فارس، محمدصادق اکبری صبح امروز در بیست و چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اردبیل اظهار داشت: دستگاههای اجرایی، موسسات عمومی و غیردولتی که از بودجه دولتی استفاده میکنند باید براساس منشور تربیتی نسل جوانان و سند ملی توسعه و ساماندهی امور جوانان مصوب دولت، اقدامات لازم را برای اجرایی شدن این اسناد انجام دهند.
وی اضافه کرد: همچنین این دستگاهها ایجاد برنامه ساماندهی امور جوانان ذیل بودجه سنواتی خود از طریق ستاد ملی و استانی ساماندهی امور جوانان را برعهده دارند.
اکبری با بیان اینکه سازمان ملی جوانان برای جلوگیری از پراکنده کاری، این دو سند کلان را به عنوان نقشه راه شامل منشور تربیتی جوان و سند ملی توسعه و ساماندهی امور جوانان تهیه کرده است، افزود: 14عرصه در منشور تربیتی جوان و 13 سند در سند ملی توسعه و ساماندهی امور جوانان دیده شده است.
وی با بیان اینکه دو سند کلان یاد شده مبنای کار دستگاههای مربوطه است که باید در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و ستادهای استانی اجرا شود، رئیس این ستاد را استانداران استان و مدیرکل ورزش و جوانان را دبیر این ستاد معرفی کرد.
معاون ساماندهی امور جوانان با اشاره به 24 میلیون جمعیت جوان کشور ما که حدود 35درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند، اظهار داشت: صحبت در مورد جوان ناخودآگاه نیازمندیهای آنان را مطرح میکند.
وی با بیان اینکه سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان با هم ادغام و وزارت ورزش و جوانان ایجاد شد، افزود: این وزارتخانه موظف است تکالیف این دو دستگاه را به صورت دقیق انجام دهد.
اکبری در ادامه خواستار تهیه لایحه ساماندهی تکالیف دستگاههای اجرایی موضوع ماده پنج قانون در مدیریت خدمات کشوری با هدف بازنگری و شفافسازی وظایف آنها در مواجه با مسایل و چالشهای فرا روی جوانان از سوی دولت شد و تصریح کرد: این لایحه در سال اول برنامه برای تقویت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده تا دی ماه امسال پیشنهاد شود.
معاون ساماندهی امور جوانان اهداف ستاد استانی ساماندهی امور جوانان را تمهید مقدمات اجرایی ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه، همافزایی فعالیتهای دستگاهها در سطح استان و پیگیری و نظارت بر امور عنوان کرد و گفت: وظایف ستاد نیز بررسی و تصویب فعالیت دستگاهها در قالب تقسیم کار ملی، بررسی شاخصهای اجرایی برنامه برای ارائه به شورا و بررسی عملکرد دستگاه ها و... است.
دیدگاهها