- کد خبر: 2815
- بازدید: 1,496
- 1391/07/26 - 15:26:02
جنگ آینده حزبالله و رژيم اسرائیل کجا خواهد بود؟
نفوذ سهساعته پهپاد تجسسي شهيد ايوب به سرزمينهاي اشغالي فلسطين و تصويربرداري دقيق آن از بسياري از مناطق نظامي، امنيتي و استراتژيک رژيم صهيونيستي، اگرچه تلآويو را بهشدت وحشتزده کرده اما نفوذ زميني حزبالله به شمال سرزمينهاي اشغالي، کابوسي است که دست ا
به گزارش سبلانه به نقل از مشرق، دومین باری که "سید حسن نصر الله" دبیرکل حزب الله لبنان از رویارویی حتمی در یک عملیات زمینی در منطقه "الجليل" واقع در شمال فلسطين اشغالي در صورت حمله رژیم صهیونیستی به لبنان سخن گفت، اواخر تابستان گذشته بود.
به محض اینکه سید حسن نصر الله، "الجلیل" را هدف آینده رویارویی رژیم صهیونیستی بیان کرد، تحلیلها و پیشبینیها برای ترسیم صحنه و سناریو نبرد آینده رژیم صهیونیستی آغاز شد. پرسش این است که چرا صهیونیستها تا این اندازه از پیشروی به سمت الجلیل، وحشت زده هستند؟
پیشبینی و برآورد کارشناسان نظامی از سناریو احتمالی رویارویی آینده نشان می داد که هر يک از طرفين که بتواند کنترل الجلیل را به دست گیرد و آن را تصرف کند، خواسته يا ناخواسته بر جنوب لبنان و مناطق اطراف دریاچه طبریه نيز مسلط خواهد شد. در حالی که اکنون روشن شده که برعکس این گفته درست است بدين معنا که اکنون هر که بتواند بخشی از الجلیل را تصرف کند، به دلیل نزدیکبودن این منطقه به بسیاری از شهرک های صهیونیستنشین نزدیک مرزهای لبنان بیم و هراس بسیاری را در جان رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد کرد.
به گفته ناظران، مقاومت میتواند، مرزهای دشمن را شکافته و بهراحتی وارد الجلیل شود و این نکتهای است که صهیونیستها در رویاروییهای آینده و بهویژه طی جنگ ژوئیه 2006 ميلادي برای آن حسابی جداگانه باز کرده بودند و بر اساس آن اقدام به تخلیه شهرکهای صهیونیستنشین شمالی با وجود استحکامات موجود در آن کردند.
در سال 2006 ميلادي، نظامیان صهیونیست در «بنت جبیل»، رزمندگان مقاومت را پس از تک نفوذي، به محاصره درآوردند و آنها را بهشدت تحت فشار گذاشتند تا از این منطقه خارج شوند اما رزمندگان مقاومت، یکباره معادله را برهم زدند و حضور خود در بنتجبیل را تحکيم بخشيدند و در همین راستا بود که نیروهای مقاومت دیگری به این منطقه اضافه شدند تا دشمن را تحت فشار و محاصره قرار دهند. این نمونهای ساده از آن چیزی است که مقاومت در الجلیل دست به آن زد.
اما رزمایشهای بیپایان رژیم صهیونیستی که در این اواخر برگزار شده و از امروز نيز با همکاري آمريکا ادامه خواهديافت بر دو عامل نیروی انسانی و سرعت انتشار در میدان تمرکز دارد تا آماده نبرد آینده با رزمندگان حزبالله باشد و این موضوعی است که مقاومت اسلامي نیز به آن توجه دارد و نيز نکتهای است که بیم و هراس اسرائیل را به دنبال داشته است، چون صهیونیستها بهخوبی از توانمندی و قدرت رزمندگان حزبالله در نبرد آینده آگاهند.
گشت و گذاری مجازی در اينفوگرافي زير درباره منطقه "الجلیل"، فهم اين موضوع را آسانتر ميکند:
تحلیلها و تفسیرهای صهیونیستها به فرضیه نفوذ ارتش رژیم صهیونیستی به داخل اراضی لبنان برای تصرف این مناطق و ایجاد تغییر و تحولاتی در معادلهای که به سود حزب الله است، اشاره میکنند.
در این راستا کارشناسان امور نظامی رژیم صهیونیستی از نیروی هوایی این رژیم سخن میگویند و از آن به عنوان اهرم فشار بر مقاومت و هدف قرار دادن سامانههای موشکی آن بدون ايجاد خطر براي آنها سخن میگویند.
خستين واکنش محافل صهیونیستی به تهدیدات دبیرکل حزب الله لبنان در خصوص هدف قرار دادن تأسیسات صهیونیستی، واکنش «بنیامین نتایناهو»، نخست وزیر اين رژیم بود که دستور تحکیم استحکامات در حوزه انرژی را صادر کرد که تأسیسات تولید برق و شیرینسازی آب دریا و انبارهای سوخت از جمله آنهاست.
در صورت وقوع جنگ انتظار میرود که ارتباط رژیم صهیونیستی با منابع نفت، ذغال سنگ و گاز قطع شود که این، ضربه بسيارسنگيني به اقتصاد رژیم صهیونیستی در بسیاری از مناطق اشغالی وارد خواهد کرد.
افزون بر این، سناریوهای ارائهشده، از اصابت یکی از پالایشگاههای نفتی "حیفا" و "اخدود" نيز سخن میگویند و به همین دلیل ناظران صهیونیست به سران این رژیم توصیه میکنند که ذخایر سوخت بهویژه سوخت مربوط به دستگاه نظامی را فراهم و آن را تأمین کنند.
در حوزه آب، قانون جاري در رژیم صهیونیستی، سران این رژیم را ملزم میکند تا منابع آبی خود را برای حالات فوقالعاده حفظ و نگهداری کنند از جمله آبهای معدنی که راهکارهایی موقت برای حالتهای فوقالعاده است، از جمله در مواردی که تأسیسات شیرینسازی آب دریا مورد حمله و آسیب قرار گیرند.
انتهای پیام/
در گزارشهاي آينده مشرق، به مزيتهاي نسبي حزبالله لبنان در پيشروي به داخل سرزمينهاي اشغالي خواهيم پرداخت.
دیدگاهها