- کد خبر: 29372
- بازدید: 314
- 1395/03/23 - 11:04:30
در جلسه کارگروه تخصصی زن و خانواده مطرح شد؛
بررسی ظرفیت های زنان استان در حمایت از اقتصاد مقاومتی
جلسه کارگروه تخصصی زن و خانواده با موضوع بررسی ظرفیت های زنان استان در حمایت از اقتصاد مقاومتی و هدایت آنها در کانال سالم تر برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از بانوی کوثر، جلسه کارگروه تخصصی زن و خانواده با حضور رابطین ادارات استان اردبیل در محل سالن نخبگان علمی و پژوهشی سپاه استان اردبیل برگزار شد. در این کارگروه آمنه عالم راثی رئیس کارگروه تخصصی زن و خانواده ضمن خوش آمد گویی به اعضاء جلسه به نقش و اهمیت کارگروه در حوزه مسائل زنان اشاره و همچنین یادآور شعارسال در ارتباط با اقتصاد مقاومتی شد.
حقی از اداره تبلیغات استان اردبیل گفت: زنان به عنوان نیمی از پیکره جامعه به عنوان قشر تاثیر گذار در جامعه هستند بنابراین تاثیر گذاری این قشر در بحث اقتصاد مقاومتی و پرداختن به مسئله سبک زندگی اسلامی و ترویج آن از اهمیت بسیاری برخوردار است .
وی همچنین دوری از افراط و عمل به فرامین اسلامی و پرهیز از اسراف و مصرف زده گی را از عوامل تاثیر گذار در بحث سبک زندگی اسلامی و در نهایت اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
حقی ایجاد صندوقهای کارآفرینی ، تجمیع امکانات مالی زنان ، حمایت از تولیدات خانگی را بیان کرد و گفت : تعدادی از بانوان ما در بحث تولیدات خانگی فعال هستند اما متاسفانه به علت کمبود های مالی و عدم بازار یابی برای فروش تولیدات خود دچار مشکل می شوند بنابراین با پرداختن به مسئله ساماندهی و حمایت از تولیدات بانوان و افزایش کیفیت آنها کمک شایان و توجهی به بحث اقتصاد مقاومتی می توان کرد.
جعفری مسئول خوابگاههای فرهنگیان استان گفت:در ارتباط با سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل رعایت موارد ذیل توسط خانواده ها و ترویج و تبلیغ آن توسط اقشار جامعه بخصوص بسیج موثر دانستند. که شامل حمایت از تولید داخلی و احساس مسئولیت در مصرف کالاهای داخلی ، مبارزه با قاچاق کالا و مدیریت واردات ، خود کفایی ، بی اعتمادی نسبت به دشمنان امریکا و اصل نظام است.
وی توجه به الگوی تغذیه و سلامت را به عنوان یکی از مهمترین موارد در بحث اقتصاد مقاومتی مطرح کرد و در ادامه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری دو کار فرهنگی تولیدات سالم و جلوگیری از تولید مضر را ضروری دانستند .
حامدی مسئول بسیج جامعه زنان سپاه استان اردبیل به طرح های سازندگی در برند سازی کالاهای ایرانی از جمله عسل که مهمترین محصول استان است که با بازاریابی در این زمینه می توان این محصول را به کل دنیا شناساند.
وی با اشاره به وظیفه نخبگان کارگروه ها گفت: باید آسیب شناسی در موضوع اقتصاد مقاومتی را در جامعه از بین برده و با حمایت و هدایت و نظارت ، کارها را به اهداف خود سوق دهند.
وی تاکید کرد: مسئولیت پذیری در جریان نفوذ بسیار حائز اهمیت است باید تولید کنندگان را دعوت کرده و با ادبیات خودشان با آنها صبحت کرد و روشنگری نمود. دشمن تحمل پیشرفت و استقلال کشور مان را ندارد و چون توان نظامی ندارد به دنبال جنگ نرم است.
ستوده مسئول حزه علمیه خواهران اردبیل به تولیدات خانگی زنان بخصوص زنان عشایری – عدم استفاده از کالاهای غیر ایرانی و فرهنگ سازی برای آن – سرمایه گذاری در حوزه پروژه های بزرگ – کاهش تجملات و مصرف گرایی بایستی عمدتا مورد توجه قرار گیرد. اشاره کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهها