- کد خبر: 31678
- بازدید: 949
- 1395/05/23 - 09:56:42
اولین جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی در حوزه آموزش و پرورش تشکیل شد
چه کسی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لازمه توسعه یک جامعه توجه بنیادی به آموزش و پرورش است
چه کسی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهم ترین ارکان توسعه در هر جامعه ای می باشد و لازمه توسعه در یک جامعه توجه بنیادی به آموزش و پرورش است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از قلم رسا، برات سلیمی رئیس شورای بسیج فرهنگیان استان در ارتباط با راه اندازی کارگروه های تخصصی درآموزش و پرورش گفت: هدف از راه اندازی کارگروه های تخصصی تبیین موانع و مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش و ارائه راهکار های عملی و مفید توسط اعضای کارگروه می باشد تا این راهکار ها جمع بندی شده و به شورای آموزش و پرورش و رده های بالاتر جهت استفاده ارائه شود.
دکتر سعید صادقیه اهری عضوهیئت علمی دانشگاه با اشاره به اثر بخشی آموزش و پرورش در حوزه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: بهترین و اساسی ترین نیاز برای توسعه، اثر بخشی آموزش و پرورش است آموزش و پرورش می تواند دانش آموزانی تربیت کند که وقتی این دانش آموز به عنوان یک شهروند در جامعه حضور پیدا کرد چه در حوزه اقتصاد مقاومتی و یا در دیگره حوزه ها اثر بخش باشد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه افزود: آموزش و پرورش باید انسان هایی مدرن و مناسب برای توسعه پرورش دهد که دارای مهارت های شنیدن- گفتگو- صبوری- نوعدوستی و نقد پذیری باشد که برای تحقق این امر رعایت و آموزش موارد زیر در بدنه ی آموزش و پرورش ضروری است:
1. آموزش سرمایه گذاری مشترک به دانش آموزان
2. تاکید و گسترش کار جمعی
3. آشنا کردن معلمین با مفاهیم توسعه یک شهروند
وی همچنین عنوان کرد : فقرمالی ناشی از فقر مهارتی است اگر دانش آموزان با فکر اقتصادی تربیت شوند و فرهنگ حمایت از تولید داخلی و تولید سرمایه دربین آن ها نهادینه شود قطعا این دانش آموزان به عنوان شهروندان مدرن و توسعه محور در جامعه ظهور پیدا خواهند کرد.
خدیجه جعفری نایب رئیس کارگروه و عضو شورای بسیج فرهنگیان استان در ادامه جلسه با بیان این موضوع که در اقتصاد مقاومتی چیزی که نتیجه می دهد مشارکت است افزود: همه ی اعضای کارگروه می بایستی با همفکر ی به یک نظر جامع و کارشناسی شده برسند و دو مولفه کارگروهی و مطالبه گر بودن از آموزش و پرورش به عنوان اساس و پایه کار گروه قرار بگیرد.
در ادامه با اعلام نظراعضای حاضر در جلسه خدیجه جعفری به عنوان نایب رئیس و مصطفی جوادی به عنوان رئیس کار گروه اقتصادی مقاومتی ویژه آموزش و پرورش انتخاب شدند و مقرر شد جلسات بعدی کارگروه به صورت ماهانه برگزار شود.
انتهای پیام/
دیدگاهها