سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 34832
  • بازدید: 933
  • 1400/05/31 - 03:46:09

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

عزم ملی در رعایت پروتکل ها نباشد در کنترل بیماری شکست می خوریم

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: در کنار واکسیناسیون اگر عزم ملی در رعایت پروتکل های بهداشتی نباشد در کنترل بیماری شکست خواهیم خورد.

به گزارش سبلان ما ،  آیت الله سید حسن عاملی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مصلاها قلب فرهنگی شهر بوده و در مواقع اضطراری می تواند نقش مهمی ایفا کند. در حال حاضر با برپایی مرکز واکسیناسیون در مصلا، از تراکم سایر مراکز کاسته خواهد شد.

وی افزود: در کنار واکسیناسیون اگر عزم ملی در رعایت پروتکل های بهداشتی نباشد در کنترل بیماری شکست خواهیم خورد.

 نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه مساله را ساده در نظر نگیریم و اگر کسی باعث ابتلا و فوت کس دیگری شود مصداق بارز قتل نفس است از همه مردم استان درخواست کرد  پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: همه باید براساس‌ شعور اجتماعی و روحیه تعاون و فرهنگ و مدنیت دست به دست هم بدهیم و در پیشگیری از این بیماری قدم برداریم.

امام جمعه اردبیل اذعان تاکید کرد: در حال حاضر بیمارستانها پر از بیمار بوده و مجموعه درمان استان در حال افزایش بخش و تخت هستند از تمامی بخش ها، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، هلال‌احمر و مخصوصا کادر درمان قدردانی می کنم.

وی در پایان گفت: ما از اینکه چگونه از کادر درمان تشکر کنیم عاجزیم که در نهایت بحران و اضطراب، خودشان را فدای عزت و سلامتی و صحت و عافیت ملت کرده اند. 

انتهای پیام/م

 

 

اشتراک‌گذاری

  • عزم ملی در رعایت پروتکل ها نباشد در کنترل بیماری شکست می خوریم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه هفت