سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 38730
  • بازدید: 1,146
  • 1401/03/24 - 03:37:30

فرماندار سرعین:

برنامه راهبردی برای ترویج نماز در سرعین اجرا می شود

با توجه به ظرفیت فرهنگ معنوی شهرستان باید بیشتر در راستای ترویج فرهنگ نماز بهره برداری کرد.

به گزارش سبلان ما ، باقر باقرزاده فرماندار سرعین صبح امروز در جلسه شورای اقامه نماز با  بیان اینکه اقامه نماز یکی از ارکان و وظایف حکومت دینی است، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت فرهنگ معنوی شهرستان باید بیشتر در راستای ترویج فرهنگ نماز بهره برداری کرد.

وی با تاکید بر اینکه نماز مهمترین فریضه و مناسک دینی است که خداوند واجب کرده است افزود: با هم‌افزایی در کارهای فرهنگی می توان طرح‌هایی برای اقامه باشکوه نماز در شهرستان ارائه داد.

فرماندار سرعین گفت: برنامه راهبردی ترویج نماز در شهرستان به جد پیگیری می شود و در این راستا بایستی کارهایی از قبيل پخش اذان در اوقات شرعی از تلوزیون شهری مقابل آبدرمانی گاومیش گلی، اعزام اکیپ تیمی برای بازدید از نمازخانه های توراهی و مدارس،  برگزاری جلسه شورای اقامه نماز در سطح شهر و تقسیم بندی ادارات‌ برای ایجاد میز خدمت هفتگی بصورت مستمر در روز جمعه، در محل مصلی انجام گیرد.

انتهای پیام

اشتراک‌گذاری

  • برنامه راهبردی برای ترویج نماز در سرعین اجرا می شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه یک