سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 41142
  • بازدید: 451
  • 1402/01/13 - 09:13:10

شهردار اردبیل خبر داد:

راه اندازی 11 مرکز جمع آوری ماهی قرمز در اردبیل

شهردار اردبیل از راه اندازی 11 مرکز جمع آوری ماهی قرمز در اردبیل خبر داد و گفت: رهاسازی ماهی قرمز نوروزی در رودخانه‌ها، تالاب‌ها، دریاچه‌ها، سدها و مخازن و منابع آبی خطرناک و بحران‌آفرین است.

محمود صفری شهردار اردبیل در گفتگو با سبلان ما، از برقراری 11 مراکز جمع‌آوری ماهیان قرمز و سبزه‌های سفره هفت سین در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: همزمان با روز طبیعت، شهرداری اردبیل با همکاری اداره کل محیط زیست استان ۱۱ مراکز جمع‌آوری ماهیان قرمز و سبزه‌های سفره هفت سین در نقاط مختلف این شهر دایر کرده است.

وی اهمیت اکوسیستم‌های آبی استان و پیشگیری از شیوع بیماری بین جمعیت آبزیان را یادآور شد و گفت: مردم برای رهاسازی ماهیان قرمز از استخرها یا حوضچه‌هایی که شهرداری‌ اردبیل در مبادی ورودی و خروجی شهر و پارک‌ها ایجاد کرده است، استفاده کنند و از رهاسازی ماهی‌های قرمز در رودخانه‌ها و تالاب‌ ها خودداری کنند.

شهردار اردبیل گفت: رهاسازی ماهی قرمز نوروزی در رودخانه‌ها، تالاب‌ها، دریاچه‌ها، سدها و مخازن و منابع آبی خطرناک و بحران‌آفرین است و باید با فرهنگ‌سازی و آگاهی‌دهی، حساسیت شهروندان را به این تهدید خطرناک افزایش یابد تا شهروندان از رهاسازی ماهی قرمز در طبیعت و منابع آبی منطقه خودداری کنند.

صفری به جمع اموری سبزه های سفره هفت سین نیز اشاره کرد و گفت: سبزه‌های نوروز به شیوه کشت هیدروپونیک سبز شده‌اند و به عنوان مواد غذایی در اختیار دامداران قرار می‌گیرد و از مردم انتظار می‌رود در اجرای این طرح همکاری داشته باشند.

 

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • راه اندازی 11 مرکز جمع آوری ماهی قرمز در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه نه