سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 42487
  • بازدید: 403
  • 1402/05/03 - 13:40:38

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل خبر داد؛

درمان موفقیت‌آمیز 43 زوج نابارور در اردبیل

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: در سه ماهه نخست امسال درمان ۴۳ زوج نابارور در این مرکز موفقیت‌آمیز بوده است.

صغری جوادی در گفتگو با خبرنگار سبلان ما، از درمان موفقیت‌آمیز ۴۳ زوج نابارور در سه ماهه نخست امسال در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد.    

وی گفت: رفع مشکل نازایی این زوج‌ها باعث نشاط آنها شده و امید به زندگی را برای زوجین محروم از فرزند ایجاد می‌کند.

مسئول معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به افزایش خدمات جدید درمانی و آزمایشگاهی این مرکز، بیان داشت: از حدود هفت هزار زوجی که سیکل درمانی خود را در  این مرکز به صورت کامل گذرانده‌اند، بیش از دو هزار و ۷۰۰ زوج درمان موفقیت‌آمیزی داشته‌اند.

وی اضافه کرد: از آغاز فعالیت مرکز درمان ناباروی جهاد دانشگاهی اردبیل تاکنون بیش از ۳۰ هزار نفر به علت ناباروری به این مرکز مراجعه کرده‌اند.

مرکز درمان ناباروی جهاد دانشگاهی اردبیل سال 1379 آغاز به کار کرده است و علاوه بر درمان زوج‌های نابارور، دفتر بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان این مرکز از تمامی شهرستان‌های استان، خون بند ناف فرزندان متقاضیان را جمع‌آوری می‌کند.

انتهای پیام/ ش
 

اشتراک‌گذاری

  • درمان موفقیت‌آمیز 43 زوج نابارور در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه نه