- کد خبر: 43403
- بازدید: 1,363
- 1402/07/26 - 07:40:21
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان:
سمنها در سامانه مشارکتهای مردمی قوه قضائیه ثبت نام کنند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به لزوما افزایش مشارکتهای مردمی در پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: با قانومند کردن سمن ها می توان از ظرفیت تشکل های مردم نهاد در پیش برد اهداف قضایی بهرهمند شد.
به گزارش سبلان ما، پیش از ظهر امروز جهانگیر جوانمرد در نشست هماهنگی و تبادل نظر ساماندهی و بکارگیری تشکلهای مردم نهاد در سیاستگذاری قضایی به لزوما افزایش مشارکتهای مردمی در پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: با قانومند کردن سمنها می توان از ظرفیت تشکل های مردم نهاد در پیش برد اهداف قضایی بهرهمند شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل به تبیین و تشریح اهمیت مشارکتهای مردمی در پیشگیری از وقوع جرم پرداخت و گفت: نظر به اهمیت این موضوع و ایجاد سامانه مشارکتهای مردمی در قوه قضائیه یکی از مهمترین مقدمات کار برای اخذ نتیحه مطلوب از مشارکتهای مردمی در پیشگیری از وقوع جرم، ساماندهی، قانونمند کردن و بهرهمندی بیشتر از ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد است.
وی به نحوه بکارگیری این سازمانها در موضوعات خواسته شده از جمله ایجاد صلح و سازش ، اصلاح و بازپروری زندانیان، حمایت از بزهدیدگان اشاره کرد و گفت: متأسفانه تعداد خیلی کمی از «سمنها» در سامانه مشارکتهای مردم نهاد ثبتنام کرده و کد شناسه حقوقی دریافت کردهاند.
جوانمرد تصریح کرد: باید همه سمنها با ثبتنام در سامانه مشارکتهای مردمی قوه قضائیه، گزارشات و فعالیتهای خود را قانومند کرده تا عملکرد تاثیرگزارتری در کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشند.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها