- کد خبر: 43453
- بازدید: 385
- 1402/07/30 - 09:23:32
معاون مسکن و ساختمان راهوشهرسازی استان اردبیل:
خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن غیرقانونی است
معاون مسکن و ساختمان راهوشهرسازی استان اردبیل از غیرقانونی بودن خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: پرونده متخلفان ابطال و نسبت به استرداد حق امتیاز نهضت ملی مسکن اقدام قانونی خواهد شد.
به گزارش سبلان ما، محمد زارع حسینزاده پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن را غیرقانونی اعلام کرد و گفت: پرونده افرادی که نسبت به خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن اقدام کنند ، ابطال و نسبت به استرداد حق امتیاز نهضت ملی مسکن اقدام قانونی خواهد شد.
وی به تعداد ثبتنام کنندگان در طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: ۱۱۸ هزار و ۵۰۰ متقاضی در این طرح ثبت نام کردند که تاکنون۴۱ هزار و ۱۲۵ نفر تایید نهایی شدهاند.
معاون مسکن و ساختمان راهوشهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه با بیان اینکه ۲۸ هزار و ۵۰۰ متقاضی مسکن اقدام به واریز آورد اولیه به میزان ۴۰ و ۸۰ میلیون تومان کردند، افزود: ۲۴ هزار نفر از این متقاضیان مربوط به اردبیل و مابقی مربوط به سایر شهرستانهای متقاضیاست.
زارع حسینزاده به واگذاری زمین در قالب گروه ساخت در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: ۶۶۲ واحد مسکن در قالب گروه ساخت یک تا چهار واحدی و به صورت ویلایی در استان احداث میشود.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها