- کد خبر: 43485
- بازدید: 1,486
- 1402/08/02 - 09:49:55
با حضور جمعی از هنرمندان؛
مراسم اختتامیه جشنواره ادبی یوسف در اردبیل برگزار شد
مراسم اختتامیه جشنواره ادبی یوسف با تجلیل از صاحبان 13 اثر برگزیده در اردبیل برگزار شد.
به گزارش سبلان ما ، مراسم اختتامیه جشنواره ادبی یوسف با حضور سید محمد اعتماد اعجازی فرماندار اردبیل، علی واحد مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امیر رجبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، علی مردانه مسئول بسیج هنرمندان استان اردبیل و جمعی از مسئولین و نمایندگان نهادهای فرهنگی و انقلابی در سالن اجتماعات کانون پرورشی فکری کودکان اردبیل برگزار شد.
علی واحد در این مراسم به تشریح جزئیات جشنواره ادبی یوسف ویژه داستان نویسی در حوزه دفاع مقدس پرداخت و گفت: بعد از اعلام فراخوان تا مهلت ارسال آثار در مجموع 263 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد 147 اثر در بخش جوانان و بزرگسالان، 83 اثر در بخش نوجوانان و 33 اثر در بخش ویژه تحت عنوان وحدت ملی و ایران قوی شرکت کرده بودند.
وی به تیم داوری این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: خواهران پری آخته، فرانک انصاری، سمیه حسینزاده، لیلا نظری و محمدحسین حسینپور از داستان نویسان برجسته استان اردبیل کار داوری این دوره از جشنواره را بر عهده داشتند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: بعد از بررسی آثار در نهایت 13 اثر بهعنوان آثار برتر انتخاب شدند که این تعدد 5 اثر در بخش جوانان و بزرگسالان، 4 اثر در بخش نوجوانان هسستند
وی افزود: در بخش ویژه و آثار به زبان ترکی نیز هر کدم دو اثر تجلیل شدند.
واحد در پایان سخنان خود از نهادهای فرهنگی و انقلابی به ویژه بسیج هنرمندان و کانون پرورشی فکری کودکان در اجرای جشنواره ادبی یوسف قدردنی کرد.
سخنرانی فرماندار اردبیل، روایتگری برجعلیزاده از نویسندگان نام آشنای دارالارشاد اردبیل، پخش نماهنگ، اهدای گواهی کارگاه داستان نویسی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره ادبی یوسف از جمله برنامههای این مراسم در اردبیل بود.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها