سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • کد خبر: 44863
  • بازدید: 2,979
  • 1402/11/26 - 06:26:29

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل:

فعالان فضای مجازی مجاهدان جنگ نرم هستند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل با بیان اینکه فعالان فضای مجازی مجاهدان جنگ نرم هستند گفت: تولید محتوا به عنوان ابزار جنگ فعالان فضای مجازی در نبرد شناختی است.

امیر رجبی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی و هنری پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به جنگ شناختی اشاره کرد و گفت: لازمه حضور در جنگ شناختی دشمنان تولید محتوای فاخر و اثرگذار است.

وی به لزوم حمایت از تولید محتوا در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: استان اردبیل دارای استعدادی خوبی در زمینه تولید محتوای در تراز بین‌الملی است بنابراین می‌توان با حمایت از گروه‌های تولید محتوا ضمن تولید آثار فاخر در فضای مجازی در جنگ شناختی نیز موفق‌تر و اثرگذارتر عمل کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل در ادامه سخنان خود از فعالان فضای مجازی به عنوان مجاهدان بی‌ادعای جنگ نرم نام برد و گفت: امروز هر نفر با راه‌اندازی یک کانال و یا پیج شخصی در شبکه‌های اجتماعی به اندازه یک گردان و لشکر در فضای مجازی عمل می‌کند.

وی از کنشگران مجازی نیز به عنوان یکی از اثرگذارترین فعالان فضای مجازی نام برد و گفت: کنشگران فضای مجازی با ورود به موقع به مسائل و واکنش به دروغ پردازی‌های دشمنان ضمن روشنگری حقایق توطئه‌های دشمنان را در این فضا خنثی کنند.

رجبی در ادامه سخنان خود به تجهیزات مورد نیاز در راستای تولید محتوای فاخر و اثرگذار اشاره کرد و گفت: برای تولید محتوای قوی و اثرگذار علاوه بر نیروی ماهر و تخصصی امکانات و تجهیزات تخصصی نیز مورد نیاز است در همین راستا خانه دیجیتال فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل واقع در مجتمع فرهنگی، هنری و آموزشی فدک بستر مناسبی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی، مهارت‌پروری است که در کنار آن تجهیزات موجود نیز در اختیار گروه‌های تولیدمحتوا قرار داده می‌شود تا ما نیز به سهم خود در راستای جنگ نرم و نبرد شناختی ایفای نقش کنیم.

 

 

انتهای خبر/ ج

 

اشتراک‌گذاری

  • فعالان فضای مجازی مجاهدان جنگ نرم هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه هشت