- کد خبر: 45138
- بازدید: 1,391
- 1402/12/20 - 09:41:45
با کسب حداکثر آرا؛
دبیرکل مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل انتخاب شد
مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل با حضور نماینده وزیر کشور در اردبیل برگزار شد.
سردار سعید رضایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، از برگزاری مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل خبر داد و گفت: این مجمع با هدف تعیین اعضای شورای مرکزی و انسجام و همدلی اعضا برای استمرار فعالیتهای حزبی، فرهنگی و اجتماعی با نظارت نماینده وزیر کشور و با حضور نمایندگان و دبیران شهرستانی مجمع روز گذشته در اردبیل برگزار شد.
وی به اعضای مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل اشاره کرد و گفت: ۶۵ هزار عضو مجمع در سراسر استان اردبیل هستند که از این تعداد 5 هزار و 500 نفر دارای پرونده و کارت شناسایی بوده و در انتخابات شرکت کردند.
رضایی گفت: پس از برگزاری مجمع، انتختابات شورای مرکزی برگزار شد که از بین 26 کاندید ۱۸ نفر برای سه سال به عنوان اعضای شورای مرکزی مجمع استان انتخابات شد.
وی افزود: پنج نفر نیز به عنوان بازرس انتخاب شدند.
دبیرکل مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل به تاریخچه مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل اشاره کرد و گفت: مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل در بهمن ماه سال 1390 کاار خود را آغاز کرد و پس از انجام فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سال 99 موفق به اخذ مجوز از سوی وزیر کشور شد.
شایان ذکر است سعید رضای برای دومین دور متوالی به عنوان دبیرکل مجمع ایثارگران متحد پایدار استان اردبیل انتخاب شد.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها