- کد خبر: 45662
- بازدید: 652
- 1403/02/12 - 08:44:16
مدیر آموزشوپرورش شهرستان پارسآباد خبر داد:
اجرای ۶۰ عنوان برنامه هفته معلم در پارسآباد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پارسآباد از برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی و ورزشی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در شهرستان پارسآباد خبر داد..
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی «سبلان ما»، اللهبخش نجفی صبح امروز در نشست خبری در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش، ضمن گرامیداشت هفته معلم و یاد و خاطره شهید مطهری و شهدای فرهنگی شهرستان پارسآباد اظهار کرد: ۶۰ برنامه فرهنگی و ورزشی به مناسبت هفته معلم در شهرستان پارسآباد برگزار خواهد شد.
شأن و منزلت معلمان باید همیشه حفظ شود
وی افزود: تبیین اهمیت آموزش و پرورش و تکریم معلم در این هفته بسیار مهم است و شأن و منزلت معلمان باید همیشه حفظ و تبیین شود و هفته معلم به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری نماد و بهانهای دراینخصوص است.
وی با تأکید بر اینکه معلم باید دانشآموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند، افزود: مدرسه، محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویلدادن انسان توانمند به جامعه است و معتقدیم نجات یک دانشآموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانشآموزی که در مدرسه شکوفا میشود تحولگر یک جهان خواهد بود.
انسجام درونسازمانی یکی از مهمترین اقدامات اجرایی آموزش و پرورش پارسآباد
وی همچنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش شهرستان پارسآباد در یکسال اخیر، حفظ آرامش، گسترش همدلی و همافزایی بین کارکنان و انسجام درونسازمانی را مهمترین دستاورد این مجموعه، عنوان و اظهار کرد: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس از جمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و همدلی بین کارکنان این حوزه بهدستآمده است.
انتهای خبر/
دیدگاهها