سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4819
  • بازدید: 1,579
  • 1391/09/27 - 10:19:01

داور بین‌المللی فوتبال قربانی جاده اردبیل ـ سرچم شد

سبلانه: احد‌الله محمدی داور بین المللی فوتبال و فوتسال کشورمان بر اثر سانحه رانندگی در جاده اردبیل ـ سرچم جان باخت و در آرامستان خلخال به خاک سپرده شد.

 

به گزارش سبلانه، پیکر مرحوم احد‌الله محمدی پس از حمل به شهرستان خلخال در آرامستان خلخال بر روی دستان مردم ولایی خلخال تشییع شد و به خاک سپرده شد.

احد‌الله محمدی در سال 1346 در شهرستان خلخال متولد شد و با علاقه شدیدی که به فوتبال داشت در حوزه داوری به فعالیت پرداخت و در سال 1365 فعالیت تخصصی داوری را آغاز کرد.

وی در سال 1378 موفق به کسب درجه ملی داوری شد.

محمدی قضاوت و داوری مسابقات کشوری و استانی در فوتبال و فوتسال کشورمان را بر عهده داشت که قضاوت دیدار دوستانه فوتسال تیم ملی امید ایران و برزیل در کارنامه این مرحوم ثبت و در بسیاری از مسابقات فوتبال لیگ باشگاه‌های کشور سوت زده است.

وی از سال گذشته در مسئولیت کمیته داوران خلخال و به عنوان ناظر مسابقات فوتسال کشور در فدراسیون فوتبال در حال فعالیت بود که روز یکشنبه در جاده سرچم ـ اردبیل جان خود را از دست داد.

 

درگذشت احد‌الله محمدی داور ملی پوش کشورمان جامعه ورزشی خلخال را سوگوار کرد.

این داور ملی کشورمان با حضور پرشور مردم خلخال تشییع و در آرامستان خلخال خانه ابدی را برگزید و آرام گرفت.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • داور بین‌المللی فوتبال قربانی جاده اردبیل ـ سرچم شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه شش