سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 19 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5011
  • بازدید: 1,403
  • 1391/09/30 - 12:35:26

معاون استاندار اردبیل تصریح کرد

ناکار‌آمدی آموزش‌های رسمی در تقویت بنیان خانواده

معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل گفت: اردبیل سال‌هاست که از بن‌بست فرهنگی و اجتماعی رنج می‌برد چرا که امکان استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و نشست‌ها و جلسات تخصصی در حوزه‌های مختلف با حضور اساتید کشور وجود ندارد.

 

به گزارش سبلانه، سیدحامد عاملی صبح امروز در مراسم اختتامیه طرح ملی « مطلع مهر » در سالن کنفرانس شرکت مخابرات اردبیل اظهار داشت: اگر به فلسفه آموزش که ساختن انسان‌های توانمند است دقت کنیم و به این نتیجه برسیم که این آموزش‌ها می‌تواند منجر به سعادت و خوشبختی شود، بهتر و شایسته می‌توان آموزش‌های متنوع را در تحکیم نظام اجتماعی و خانوادگی گسترش داد.

وی فلسفه آموزش را پاسخگویی به نیازهای بشر در مسیر توسعه‌یافتگی توصیف کرد و ادامه داد: مراکز علمی، دانشگاهی و آموزش و پرورش ما نتوانسته است در این حوزه، پاسخگوی نیاز افراد جامعه باشد و به همین دلیل آموزش‌های تکمیلی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: ما اگر بتوانیم رسالت‌ خود را در این حوزه درست و دقیق بشناسیم و هدف‌گذاری صحیح داشته باشیم، بسیاری از آسیب‌ها را قبل از وقوع پیشگیری کرده و نیاز افراد خانواده‌ را که یاد گرفتن آموزش‌های جمعی و مهارت‌های مکمل است، برطرف می‌کنیم.

عاملی سنگینی مسئولیت در این حوزه را یادآور شد و گفت: آنچه که در این بین ضرورت و اهمیت با ارزش تلقی می‌شود، کاربردی کردن این آموزش‌ها و مهارت‌آموزی‌هاست که ما آمادگی داریم در سطح استان برای تقویت این حوزه تدبیری اندیشمندانه داشته باشیم.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت توسعه زیر‌ساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی اشاره کرد و ابراز داشت: اگر «ماهاتیر محمد» توانست کشور مالزی را در مسیر توسعه و پیشرفت حقیقی قرار دهد، تنها در سایه توسعه اصولی زیر‌ساخت‌ها و مبانی اطلاعاتی و ارتباطی بود که در این زمینه شایسته است کشور ما نیز روز به روز به پیشرفت و تعالی برسد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این استاد دانشگاه به اشکال متنوع انتقال پیام در عصر حاضر و تولید آن اشاره کرد و افزود: امروز دیگر دوران آن نیست که تنها با تکیه بر کتاب و برخی ابزارهای قدیمی بتوانیم انتقال پیام داشته باشیم، بلکه امروز با متنوع شدن این وسایل و ارتباطات انتقال پیام نظیر رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، پیامک و ... می‌توانیم انبوه پیام را با سرعت و دقت بیشتر منتقل کنیم.

عاملی با بیان اینکه نباید از این قافله عقب بمانیم، تصریح کرد:‌ نسل امروز ما به دریافت پیام از این منابع گرایش دارد، به طوری که شاهد آن هستیم اکثر دانشجویان ما امروز عضو شبکه اجتماعی فیس‌بوک هستند.

وی عنوان کرد: نمی‌توان نسل جدید را در حوزه رفتاری و تربیتی از دریافت این اطلاعات و پیام‌ها محروم کرد، چرا که آنها خواسته و ناخواسته این پیام و اطلاعات را دریافت می‌کنند و در زندگی خود سعی می‌کنند آن را به کار گیرند.

معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل گفت: نمی‌توان در این زمینه مانع ایجاد کرد، بلکه باید مسئولان بکوشند بن‌بست‌های فرهنگی و اجتماعی را از این استان دور کنند تا نسل جوان و نوجوان ما در چنین فضایی به صورت آزادانه پیام و اطلاعات را آزادانه دریافت کرده و با گزینشی مناسب دریافت کرده و از آن استفاده کنند.

عاملی عنوان کرد:‌ دیگر در عصر ارتباطات نمی‌توانیم مدعی باشیم که یک استاد دانشگاه را از شهری به شهر دیگر برای برگزاری جلسات و نشست‌ها دعوت کنیم، بلکه بهتر است از زیر‌ساخت ویدئو کنفرانس‌ها و ارتباط‌گیری مستقیم در بهره‌مندی از نظرات کارشناسان و اساتید دانشگاه و علما و فقها استفاده کنیم.

این مسئول با قدردانی از همت شرکت مخابرات در فراهم کردن بستر ارتباط زنده با مراکز مختلف در ارتباط گیری سریع و آنی ابراز داشت: باید چنین زیر‌ساختی در شهرستان‌ها نیز مهیا شود و به همین خاطر ما از شرکت مخابرات انتظار داریم ارزیابی مالی و هزینه‌ای را در این زمینه انجام دهند؛ با اعلام رسمی به ما تلاش خواهیم کرد در بودجه سال آینده تمام شهرستان‌ها را به این امکانات و ابزارهای نوین مجهز کنیم.

معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل تأکید کرد: تنها با این اقدامات است که می‌توان از بن‌بست فرهنگی، علمی و اجتماعی رهایی پیدا کرد و در کنار آن باید از ظرفیت اساتید استانی نیز در تقویت مؤلفه‌های تربیت نسل ارزشی و بنیان خانواده استفاده کرد.

عاملی در پایان سخنان خود بیان داشت: قطعاً وقوع طلاق در هرجامعه‌ای به ویژه در نظام اسلامی عرش الهی را به لرزه در می‌آورد و به همین خاطر است که باید بکوشیم مبنای زندگی سالم و زیر‌ساخت‌های شایسته را در این حوزه فراهم آوریم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • ناکار‌آمدی آموزش‌های رسمی در تقویت بنیان خانواده

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه یک