سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5197
  • بازدید: 1,025
  • 1391/10/07 - 12:54:24

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل:

تعداد دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان افزایش می‌یابد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: با اخذ مجوزهای لازم از وزارت آموزش و پرورش تعداد دانش‌آموزان استعدادهای درخشان در پنج شهرستان اردبیل افزایش می‌یابد.

 

به گزارش سبلانه، احمد محمودزاده صبح امروز در دوازدهمین جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش  استان اردبیل با بیان اینکه با اخذ مجوزهای لازم از وزارت آموزش و پرورش تعداد دانش‌آموزان استعدادهای درخشان در پنج شهرستان اردبیل افزایش می‌یابد، اظهار داشت: این دانش‌آموزان در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد، گرمی، خلخال و مشگین‌شهر مشغول تحصیل خواهند بود.

وی ادامه داد: آزمون تکمیل بر اساس دستورالعمل پذیرش دانش‌آموز برای مراکز استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، اطلاع‌رسانی لازم برای ثبت نام و زمان آزمون ورودی و تکمیل ظرفیت انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه اطلاع‌‌رسانی دقیق در خصوص نحوه ثبت نام، شرایط آن و آزمون این مراکز آموزشی انجام خواهد شد افزود: با اخذ مجوزهای لازم وزارتی که از مطالبات اولیای دانش‌آموزان مستعد استان بود، تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان‌های استان افزایش می‌یابد.

محمودزاده از تشکیل گروه فنی ایمن‌سازی سیستم گرمایشی مدارس استان خبر داد و گفت: گروه فنی ایمن‌سازی مدارس متشکل از مهندسان آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس طی برنامه زمان‌بندی شده در اسرع وقت وضعیت گرمایشی مدارس را بررسی کرده و نواقص احتمالی را برطرف خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان از توجه وزیر آموزش و پرورش و استانداری اردبیل برای اختصاص اعتبار ویژه برای تجهیز هنرستان‌‌های فنی و حرفه‌ای و هوشمندسازی مدارس و قدردانی کرد و از اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مدارس خواست تا برنامه‌ریزی دقیق و زمان‌بندی شده را برای ایجاد سیستم گرمایشی استاندارد، تجهیز و هوشمندسازی مدارس معمول دارد.

پیگیری مصوبات جلسه قبلی، برگزاری آزمون سمپاد، درخواست مجوز تشکیل جلسه معاونین آموزشی ابتدایی و متوسطه، برگزاری دوره ضمن خدمت 24ساعته برای مدیران و کارشناسان نواحی و مناطق، گردهمایی گزینش‌گران استان و سایر مسایل جاری از دستورات دوازدهمین جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل بود که پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • تعداد دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان افزایش می‌یابد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو منهای پنج