سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5713
  • بازدید: 592
  • 1393/03/03 - 18:37:44

مسئول تعلیم و تربیت سپاه نمین:

نماد مقاومت، حفظ مرزهای اعتقادی است

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه نمین گفت: در جنگ هشت سال دفاع مقدس حفظ مرزهای جغرافیایی نماد مقاومت بود اما هم اکنون حفظ مرزهای اعتقادی نماد مقاومت است.

به گزارش سبلانه به نقل از شکوه فرهنگ، حجت الاسلام رحمان احمدیان با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار داشت: شهدا با حسن ظنی که به وعده های خداوند داشتند در مسیر او گام برداشته و جان خود را که مهمترین داشته هایشان در دنیا است گذشتند.

 

وی با اشاره به فرموده خداوند مبنی بر اینکه هیچگاه مشرکان بر مومنان مسلط نخواهند شد افزود: اگر در جایی مشرکان بر مومنان تسلط یافتند، باید در ایمان و تقوای مومنان تامل کرد.

 

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه نمین با عنوان اینکه جهاد و شهادت مختص جنگ سخت نبوده و در همه عرصه ها وجود دارد افزود: شهدای امر به معروف و نهی از منکر، شهدای علمی و شهدای هسته ای، کسانی هستند که در این عرصه های جهاد کرده و به شهادت رسیده اند.

 

وی در ادامه سخنان خود افزود: دشمنان هشت سال دفاع مقدس هم اکنون با رویکردی جدید و با عنوان جنگ نرم وارد عرصه شده اند.

 

احمدیان گفت: در جنگ هشت سال دفاع مقدس حفظ مرزهای جغرافیایی نماد مقاومت بود اما هم اکنون حفظ مرزهای اعتقادی نماد مقاومت است.

 

وی عرصه جنگ نرم را تداوم  جنگ سخت ولی با تفاوت غیر قابل مقایسه ای عنوان کرد.

 

انتهای پیام/*

 

اشتراک‌گذاری

  • نماد مقاومت، حفظ مرزهای اعتقادی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه سه