سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 31 فروردین 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 68966
  • بازدید: 1,140
  • 1403/09/25 - 10:35:56

نماینده مرم اردبیل، نیر، نمین و سرعین:

دولتمردان توجه خاصی به مسکن مددجویی داشته باشند

دولتمردان توجه خاصی به مسکن مددجویی داشته باشند

نماینده مرم اردبیل، نیر، نمین و سرعین تصریح کرد: علاوه بر لزوم برداشتن گام‌های جدی در مجلس برای مسکن مددجویی، انتظار این است که دولتمردان توجه خاصی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، صدیف بدری صبح امروز در جلسه شورای مدیران کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل با اشاره به ضرورت حمایت جدی از مسکن مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در کشور، به‌ویژه در استان اردبیل اظهار داشت: حمایت جدی از مسکن مددجویان یک ضرورت است و همه ما اعم از مجلس و دولت باید برای رفع مشکلات مددجویان و مددکاران کمیته امداد تاحدامکان تلاش کنیم.

 وی افزود: کار در مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) و تلاش کارکنان این مجموعه به‌سان معامله با خداوند است و باید با تدوین راهبرد برای رفع مشکلات این حوزه تلاش شود.

نماینده مرم اردبیل، نیر، نمین و سرعین تصریح کرد: در بحث حمایت از مسکن مددجویی، انتظار این است که دولتمردان توجه خاصی به این موضوع داشته باشد، ضمن اینکه در مجلس نیز باید برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی گام‌های مؤثرتری برداشته شود و در قانون جهش تولید مسکن اختیار لازم برای بهبود وضعیت تأمین مسکن برای این قشر در نظر گرفته شده است.

وی گفت: در حوزه تأمین مسکن، استفاده از تجارب کشورهای دیگر و کارشناسان حوزه مسکن می‌تواند کمک بزرگ در رفع معضل مسکن از جمله مشکل اجاره و خرید مسکن باشد.

 انتهای خبر/ ش



انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • دولتمردان توجه خاصی به مسکن مددجویی داشته باشند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه هفت