سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 16 دی 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69244
  • بازدید: 579
  • 1403/10/13 - 14:00:00

نماینده سابق مردم اردبیل:

شاگرد مکتب سلیمانی باید امتحان ولایت‌مداری بدهد

شاگرد مکتب سلیمانی باید امتحان ولایت‌مداری بدهد

نماینده سابق مردم اردبیل در مجلس گفت: هرکس که می‌خواهد در مکتب شهید سلیمانی قدم بردارد باید امتحانات ایثار، گذشت، ولایت‌مداری، شجاعت و پرکاری را به‌عنوان واحدهای درسی عبور کند و قبول شود.

سردار منصور حقیقت‌پور، فرمانده اسبق نیروی قدس که به مدت ۱۲ سال معاون منطقه‌ای سردار شهید قاسم سلیمانی بود در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در رابطه با تبیین مکتب حاج‌قاسم و شکل‌گیری این مکتب گفت: حاج‌قاسم در خانواده‌ای کاملاً ساده و با وضعیت اقتصادی متوسط زندگی کرد و پرورش یافت و با تربیت درست پدر و مادر در مسیر دین‌داری و هدایت دینی قرار گرفت و ویژگی‌های روحی، روانی، مالی، عرفانی و زاهدانه را در سر می‌پروراند.

شجاعت، قاطعیت و پرکاری از حاج‌قاسم یک اسطوره ساخت

وی افزود: در دوران دفاع مقدس است که شخصیت شهید سلیمانی شکل‌گرفته و صیقل پیدا می‌کند؛ یعنی درخشان‌تر می‌شود و از این دنیا و از این مادیات دل‌کنده و دلبستگی به این دنیا ندارد و برای رفتن به سمت خدا آماده است و در اینجا است یاد می‌گیرد که چطور باید فداکاری کند و نحوه گذشت‌کردن را در هشت سال دفاع مقدس یاد گرفته و شجاعت را یاد می‌گیرد.

نماینده سابق مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس گفت: در کنار آن ویژگی‌هایی که به آنها اشاره شد بحث شجاعت، قاطعیت و پرکاری یعنی تلاشگری این شهید در دفاع مقدس از قاسم سلیمانی یک اسطوره ساخت و اینک شهید سلیمانی اسطوره جهاد، سعادت، ایثار، گذشت و فداکاری است.

وی ادامه داد: اتفاق خاصی که در عرصه جهاد حاج‌قاسم را پیش‌گام ساخت و در دفاع مقدس با او پیوند روحی روانی ایجاد کرد این بود که با خیلی از شهدا، خانواده شهدا و ایثارگران ارتباط می‌گرفت در اوج قدرتش از یادش نرفت که بود و این چیزی بود که از شهدا یاد گرفت.

پیشنهاد دادم  قاسم کنار امام (ره) به خاک سپرده شود

 حقیقت‌پور با گریز به روزهای پس از شهادت سردار و مراسم خاک‌سپاری بی‌نظیر این سردار، اظهار داشت: پیشنهاد خود من بود که قاسم کنار امام به خاک سپرده شود؛ یعنی در تهران در بهشت‌زهرا در مرقد امام دفن شود؛ ولی خانواده شهید سلیمانی گفتند که باید در جوار آن شهیدی به خاک سپرده شود که خودش وصیت کرد و این خیلی ارزشمند است.

همرزم شهید سلیمانی ادامه داد: من به یادم دارم برای حاج‌قاسم در تعاونی مسکنی که بچه‌های سپاه می‌ساختند یک‌خانه در نظر گرفتند؛ ولی حاج‌قاسم زیر بار نرفت که در آن خانه ساکن شود و خانه مذکور را به خانواده یکی از جانبازان تحویل داد.

 وی در رابطه با ارتباط شهید سلیمانی با احمدشاه مسعود گفت: این رابطه در ابتدا ارتباط تشکیلاتی و اداری بود که بعد به رابطه دلی تبدیل شد و من خودم آن موقع دیدم که این مرد به‌عنوان فرمانده سپاه بدر خیلی تلاش و کوشش‌ها کرد؛ به نظر من اکثر فرماندهان جبهه مقاومت در شخصیت قاسم سلیمانی ذوب شدند و در قلب یک کار تشکیلاتی یک رابطه دلی وجود داشت.

 دلایلی که حاج قاسم برای نپذیرفتن نامزدی رایست جمهوری آورد

فرمانده اسبق سپاه قدس گفت: قاسم سلیمانی صرفاً یک فرمانده نیست یک رفیق است و در رابطه با ولایت‌مداری وی جای هیچ شک و تردیدی نبود؛ این شهید به حضرت آقا خیلی ارادت داشت و سعی می‌کرد که حتماً فرمایشات ایشان را جامه عمل بپوشاند.

 وی با یادآوری خاطرات سال‌های قبل ادامه داد: به‌خاطر دارم در بعضی از محافل به همراه آقای بروجردی به حاج‌قاسم پیشنهاد دادیم که بعد از دولت احمدی‌نژاد زمینه برای ریاست‌جمهوری شما فراهم است و برای رئیس‌جمهور شدن کاندید شوید؛ ولی شهید سلیمانی با آن لبخندهایی که بعضی مواقع می‌زد به من گفت: «حتماً شوخی می‌کنی»؛ گفتم نه به خدا جدی می‌گویم و شهید سلیمانی در جواب این پیشنهاد گفت: حاج‌آقا اگر من رئیس‌جمهور شوم منویات مقام معظم رهبری در جهان اسلام روی زمین می‌ماند و با شنیدن این جواب دیگر آقای بروجردی و من بیش از این اصرار نکردیم.

حاج‌قاسم دقیقاً پا جای پای حضرت آقا می‌گذاشت

نماینده سابق مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس گفت: شهید سلیمانی نگرانی‌های حضرت آقا در ارتباط با کشورهای منطقه را دوست داشت پیگیری کند؛ لذا احساس می‌کنم که این ویژگی نیز مختص ایشان بود به‌طوری که حاج‌قاسم دقیقاً پا جای پای حضرت آقا می‌گذاشت نه یک‌قدم جلوتر و نه اینکه عقب بیفتد درست مثل سلمان که روایت است پایش را درست جا پای حضرت امیرالمؤمنین می‌گذاشت؛ اما متأسفانه امروز جریان تندی داریم که این جریانات بعضی مواقع از رهبری عبور می‌کند و بعضی مواقع هم جا می‌مانند و حرف رهبری گوش را نمی‌کنند.

وی در پایان گفت:  پشتکار، تلاش، کوشش و خستگی‌ناپذیری شهید سلیمانی درس‌هایی است که باید از این شهید آموخته شد؛ از نماز صبح بعضی مواقع در اداره بود تا مثلاً نیمه‌های شب، من به‌خاطر دارم بعضی مواقع جلسات را حتی داخل خانه‌اش درحالی‌که به‌خاطر ترکش داخل بدنش باید رو زمین دراز می‌کشید، برگزار می‌کرد و حالا هرکس که می‌خواهد در این مکتب قدم بردارد باید امتحانات ایثار، گذشت، ولایت‌مداری، شجاعت و پرکاری و همه اینها را به‌عنوان واحدهای درسی عبور کند و قبول شود.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • شاگرد مکتب سلیمانی باید امتحان ولایت‌مداری بدهد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای یک