سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 18 دی 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69268
  • بازدید: 8,002
  • 1403/10/15 - 21:12:04

رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نیر:

ازدواج امر فطری برای یک انسان اجتماعی است

ازدواج امر فطری برای یک انسان اجتماعی است

رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نیر گفت:ازدواج و فرزندآوری جز کمالات و نیاز فطری انسان بوده و برای سلامتی جسمی و روحی او ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، رضاعلی یعقوبی سقزچی به مناسبت هفته ثبت‌احوال و در جمع اهالی و مسئولان شهرستان نیر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر با اشاره به مباحث موجود در قرآن کریم درباره اینکه چرا بحث ازدواج، فرزندآوری و در پی آن افزایش جمعیت در یک کشور مهم است گفت: اهمیت ازدواج و فرزندآوری در قرآن کریم و احادیث ائمه اطهار مورد تأکید است و در بیشتر مواقع شنیده می‌شود که تا من صاحب‌خانه و ماشین و امکانات دیگر نشوم ازدواج نمی‌کنم یا به کسی که فاقد امکانات نباشد نباید ازدواج کند، مَثَل این‌ها به مَثَل آن بنده خدایی می‌ماند که گفت قسم خورده‌ام تا شنا یاد نگرفته‌ام وارد آب نشوم غافل از اینکه تا وارد آب نشوید شنا یاد نمی‌گیرید، شما هم تا ازدواج نکنید صاحب‌خانه و ماشین و امکانات نمی‌شوید.

 وی با بررسی مسائل فردی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی و سیاسی در امر ازدواج افزود: از لحاظ فردی انسان وقتی به بلوغ جسمی و فکری برسد و به مرحله‌ای از کمال انسانی دست یابد که بتواند تشکیل خانواده دهد به او اجازه ازدواج داده می‌شود و این یک مرحله از کمال انسان است در مرحله بالاتر کمالات، نقش‌های زن و شوهر، تبدیل به نقش‌های پدر و مادر می‌شود و لیاقت فرزندآوری و پرورش و تربیت انسانی را به‌عنوان فرزند و یک هم‌وطن لایق و شایسته به دست می‌آورند.

رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نیر گفت: از لحاظ خانوادگی فرزندآوری باعث افزایش پایداری و انسجام خانواده و همچنین افزایش عشق و محبت متقابل بین زن و شوهر می‌‌شود به این صورت که با بارداری همسر توجه شوهر به او بیشتر شده و متقابلاً قدردانی همسر از شوهر رابطه محبت‌آمیزی را فراهم می‌سازد.

 وی اضافه کرد: با تولد فرزند مراسم نام‌گذاری، تلاش مشترک برای نگهداری از فرزند در شب‌بیداری‌های مادر و تهیه نیازمندی‌های نوزاد و جشن تولد سالانه و ثبت‌نام به مدرسه، به زندگی زناشویی معنای عمیق‌تری می‌دهد.

 رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نیر گفت: نگاه به تأثیر فرزندآوری از لحاظ اجتماعی که بیشتر با ثبت‌نام در مدرسه برجسته‌تر می‌شود، به‌طوری‌که مدرسه و دانش‌آموزان با برنامه‌ها و مناسبت‌های خود باعث آشنایی اولیا با یکدیگر و با معلم‌ها شده و ارتباطات به‌صورت شرکت و حضور در مراسم‌های همدیگر و رفع دغدغه‌ها و گره‌گشایی از مشکلات همدیگر متبلور می‌شود.

وی تصریح کرد: با ازدواج فرزندان با فرزندان طایفه دیگر، گستردگی فامیلی توسعه می‌یابد و این به معنای واسطه‌گری فرزندان در ارتباط بین قومی و طایفه‌ای است که هرچه تعداد فرزند بیشتر باشد الحاق و انسجام طایفه‌ای گسترده‌تر شده و فراموش نکنیم با این تک‌فرزندی خانواده‌ها، در سال‌های نه‌چندان  واژه عمو و دایی و عمه و خاله را، در قصه‌ها باید جستجو کنیم.

 وی با اشاره اهمیت فرزندآوری در چرخه اقتصاد یک مملکت افزود: از نظر اقتصادی طبق نظر کارشناسان بیش از ۴۰۰ شغل مستقیماً از ساخت مسکن امرارمعاش می‌کنند حالا کارخانه‌ها تولید نیازمندی کودکان و نوجوانان را اضافه کنیم می‌توان نتیجه گرفت برکت و چرخش اقتصاد در افزایش و پرجمعیتی و تأمین نیازمندی‌های آنان است.

یعقوبی اظهار داشت: نهایتاً از لحاظ سیاسی علاوه بر اینکه یکی از مشخصه‌های قدرت هر جامعه و کشوری تعداد جمعیت و تعداد جوانان آن به‌حساب می‌آید که در این میان یک سؤال مطرح می‌شود آیا از میان یک میلیون نفر پیداکردن دانشمندان و سرداران و سربازان تنومند آسان است یا از میان ۱۰۰ هزار نفر در کدام یک می‌توان پروفسور سمیعی‌ها و دکتر حسابی‌ها و سردار سلیمانی‌ها را آسان پیدا کرد.

 یعقوبی بیان داشت: با توجه‌ به مطالب عنوان شده ازدواج و فرزندآوری جز کمالات و نیاز فطری انسان بوده و برای سلامتی جسمی و روحی او ضرورت دارد و گاهی اوقات این نیاز فطری در زنان و مردان به جای به آغوش کشیدن فرزند و تربیت او با به آغوش کشیدن سگ و گربه و طوطی ارضا می‌شود.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • ازدواج امر فطری برای یک انسان اجتماعی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه پنج