سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 30 فروردین 1404

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس:

پیشرفت فیزیکی جاده اردبیل - گرمی قابل‌قبول نیست

پیشرفت فیزیکی جاده اردبیل - گرمی قابل‌قبول نیست

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس با انتقاد از پیشرفت اندک راه ارتباطی گرمی - اردبیل گفت: عملیات اجرایی پروژه چهاربانده گرمی - اردبیل به طول ۱۵ کیلومتر باید شتاب بیشتری بگیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمد خوش‌سیما صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: درحالی‌که پروژه چهاربانده راه ارتباطی گرمی - اردبیل در تسهیل تردد شهرهای شمالی به مرکز استان نقش مهمی ایفا می‌کند؛ ولی متأسفانه این مسیر ارتباطی ۱۵ کیلومتری پیشرفت فیزیکی بسیار اندکی در عرض ۲۹ ماه دارد که باید عملیات اجرایی این طرح راه‌سازی شتاب بیشتری گیرد.

 وی با بیان اینکه در جلسه با فرماندار گرمی و پیمانکار پروژه تذکرات لازم برای حرکت لاک‌پشتی پروژه چهاربانده گرمی - اردبیل داده شد افزود: شرکت ملی ساختمان به‌عنوان پیمانکار پروژه باید کار بستر کوبی در مسیر فعلی را تا ۲۰ روز کاری به اتمام برساند و تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه نسبت به تجهیز نهایی کارگاه اقدام کند و تا پایان مهرماه سال جاری کار عملیات اجرایی ۵ کیلومتر از این مسیر ۱۵ کیلومتری را به بهره‌برداری برساند.

نماینده مردم شهرستان‌های گرمی و انگوت در مجلس با اشاره به جلسه خود با عزیزحبیبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل گفت: در این جلسه مقرر شد افزایش حمایت‌های مالی و مادی از فرمانداری‌های گرمی و انگوت، استقرار نمایندگی ادارات در شهرستان انگوت و تجهیز فرمانداری‌ها و بخشداری های دو شهرستان سرعت بگیرد.

وی تصریح کرد: طی یک هفته آتی یک دستگاه خودرو سواری به فرمانداری شهرستان گرمی و یک دستگاه خودرو سواری به فرمانداری شهرستان انگوت تحویل داده شود.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • پیشرفت فیزیکی جاده اردبیل - گرمی قابل‌قبول نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه دو