- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 70932
- بازدید: 188
- 1404/02/11 - 13:38:50
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل:
آب شرب ۳۶۵ روستای اردبیل پایدار شد

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: ۳۶۵ روستای استان اردبیل با اعتبار ۲۱۰ میلیاردی از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سردار غلامحسین محمدی اصل پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از جهادگران استان اردبیل اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اولین نهادی است که بعد از انقلاب تشکیل شده است و به اصول و قوانین پایند این انقلاب پایبند است.
وی افزود: سپاه پاسداران سازمانی منحصربهفرد و مصداق سوره کوثر و پاسداران ذوب در ولایت و قهرمانان واقعی هستند و خدمات سپاه بیبدیل است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: سپاه پاسداران در تاریخ ایران بیبدیلترین نقش را داشته است و کمتر از دو سال در جنگ تحمیلی با سازماندهی نیروها و انجام عملیات بزرگ مانند فتحالمبین معادلات کل بلوک شرق و غرب را به هم زدند.
وی افزود: در امر محرومیتزدایی و کمک به خانواده بیبضاعت و کمک به مردم به هنگام وقوع بلایایی طبیعی کمک به دولت و خدمت به مردم در هرجا که لازم شد و عمل به هرچه که قول داده شد سپاه پاسداران پیشقدم است.
محمدی اصل گفت: بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در قالب قرارگاه محرومیتزدایی ۶ سیلبند به ارزش ۱۰ میلیارد تومان، سه پروژه پل روستایی و عشایری، بازسازی و مرمت ۷۲ مسجد، جدولگذاری به ارزش ۳ میلیارد تومان، آبرسانی به ۳۶۵ روستا به ارزش ۲۱۰ میلیارد تومان و احداث سه پروژه چمن مصنوعی به ارزش ۲.۵میلیارد تومان انجام داده است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: تهیه فرش سجادهای برای ۱۰ مسجد به ارزش ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، کمک به آزادی ۵۰۰ زندانی به ارزش ۱۵۰ میلیارد، اهدای ۵۷۵ بسته معیشتی و پوشینه کانون وابستگان به ارزش ۹۱۰ میلیون تومان، اهدای تسهیلات اشتغالزایی برای ۳ هزار نفر به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان، اهدای جهیزیه به ارزش ۳۵ میلیارد، اهدای ۱۵۰ بخاری گازی به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان در راستای کمک به محرومیتزدایی صورتگرفته است.
دیدگاهها