سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 71081
  • بازدید: 327
  • 1404/02/21 - 12:04:15

آصفری در گفتگو با دانا:

نمی‌گذاریم سرمان کلاه بگذارند

نمی‌گذاریم سرمان کلاه بگذارند

کارشناس مسائل سیاسی گفت: ایران حاضر است بر اساس مصوبه اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها توسط مجلس شورای اسلامی، اورانیوم غنی شده را در محل مورد توافق دو طرف نگهداری کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ با اشاره به برگزاری دور چهارم گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: ترامپ باید بداند که هیچ راهی برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا به جز گفتگو بر اساس عزت نیست.

 وی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور آمریکا هر کسی باشد نمی‌تواند با تهدید ملت ایران کاری از پیش ببرد، ادامه داد: رؤسای جمهوری قبل از ترامپ این را فهمیده بودند و همین باعث شد که در طول بیش از ۴۰ سال گذشته هیچ‌گاه جرئت استفاده از گزینه نظامی علیه ایران را نداشته باشد، ترامپ هم باید این موضوع را بفهمد.

 آصفری با اشاره به اینکه در طول سه هفته مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا، ایالات متحده چندین بار اقدام به اعمال تحریم‌های جدید علیه کشورمان کرد، گفت: آمریکا نمی‌تواند با تحریم ملت ایران را وادار به عقب‌نشینی کند یا اینکه از خواسته‌های به حق و قانونی خود دست بردارند.

 این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: برخورداری از فناوری هسته‌ای بر اساس پروتکل‌های بین‌المللی حق ایران است و غرب نمی‌تواند به بهانه‌های واهی این حق را سلب کند.

 نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه ما به‌منظور اعتمادسازی حاضریم درصد غنی‌سازی را کاهش دهیم؛ اما حاضر به تعطیلی تأسیسات هسته‌ای خود نیستیم، عنوان کرد: امروز اختلافات بر سر محل نگهداری اورانیوم غنی شده است، ایران حاضر است بر اساس مصوبه اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها توسط مجلس شورای اسلامی، اورانیوم غنی شده را در محل مورد توافق دو طرف نگهداری کند به‌شرط آنکه چنانچه آمریکا بدعهدی کرد امکان دسترسی به آن برای ایران فراهم باشد.

 آصفری با اشاره به اینکه زیر بار این نمی‌رویم که بخواهند؛ مانند برجام یک‌بار دیگر سر ما کلاه بگذارند، ادامه داد: در مذاکرات قبل ما اورانیوم را تحویل دادیم؛ اما آمریکا بدعهدی کرد این بار اورانیوم را در اختیار کسی قرار می دهمی که دسترسی به آن برای ما آسان باشد.

 این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه همچنان که ما متعهد می‌شویم که از اورانیوم غنی شده استفاده نظامی نکنیم طرف مقابل هم باید حق غنی‌سازی را برای ما به رسمیت بشناسد، تأکید کرد: نمی‌شود مذاکرات را به سمت‌وسوی سیاسی‌کاری برد و انتظار داشت که گفتگوها به نتیجه برسد.

 وی با اشاره به اینکه ایالات متحده تحت‌فشار رژیم صهیونیستی روند مذاکرات را دنبال می‌کند، گفت: نمی‌شود ترامپ هم صهیونیست‌ها را راضی نگه دارد و هم در بین افکار عمومی کشورش به‌عنوان یک رئیس‌جمهور صلح‌طلب معرفی شود.

 آصفری تأکید کرد: آمریکا باید دست از حمایت از رژیم کودک‌کشی که در منطقه دست به کشتار می‌زند و تلاش می‌کند بر عدم دستیابی به توافق اثرگذار باشد بردارد.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • نمی‌گذاریم سرمان کلاه بگذارند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه نه