سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 25 تیر 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 72010
  • بازدید: 149
  • 1404/04/25 - 11:49:05

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری پارس‌آباد خبر داد:

افزایش ۶ درصدی آمار ازدواج در پارس‌آباد

افزایش ۶ درصدی آمار ازدواج در پارس‌آباد

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری شهرستان پارس‌آباد اعلام کرد: آمار ازدواج در این شهرستان در سه‌ماهه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۶ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سلمان مجردی در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی اظهار کرد: ثبت دقیق و منظم وقایع حیاتی نقش مهمی در برنامه‌ریزی‌های کلان دارد و باید مورد توجه جدی دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

وی افزود: براساس آمار ثبت‌شده در اداره ثبت احوال شهرستان پارس‌آباد، در فصل بهار امسال ۳۳۸ واقعه ازدواج ثبت شده که در مقایسه با ۳۱۹ مورد در مدت مشابه سال گذشته، رشد ۶ درصدی را نشان می‌دهد.


معاون فرماندار با تأکید بر ضرورت آموزش‌های پیش از ازدواج گفت: ارائه آموزش‌های هدفمند پیش از ازدواج، کیفیت زندگی زوجین را ارتقا داده و نقش مؤثری در تحکیم بنیان خانواده دارد.

وی همچنین خواستار تغییر رویکرد در ثبت وقایع حیاتی از حالت فرد محور به سیستم‌ محور شد و بر اهمیت هماهنگی دستگاه‌های متولی با ثبت احوال برای کنترل آرامستان‌ها تأکید کرد.

مجردی اظهار داشت: خانه‌های بهداشت شهری و روستایی باید نهایت اهتمام را در ثبت وقایع فوت و علت آن داشته باشند و همکاری نزدیکی با ثبت احوال داشته باشند.

وی در ادامه، به کاهش آمار تولد و طلاق در مقایسه با سه‌ماهه نخست سال گذشته اشاره کرد و گفت: ضروری است ادارات و نهادها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای، نسبت به پیشگیری از آسیب‌های احتمالی اجتماعی اقدامات مؤثری انجام دهند.

در پایان، معاون سیاسی فرمانداری بر اهمیت تحکیم بنیان خانواده تأکید کرده و خواستار برگزاری منظم و هدفمند کارگاه‌های آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه ازدواج شد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • افزایش ۶ درصدی آمار ازدواج در پارس‌آباد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه یک